Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Sant Joan de Vilatorrada i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Sant Joan de Vilatorrada

El públic de servidors dedicats, el formen principalment organitzacions, i professionals, als que interessa tenir un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues online. Però en tractar-se d’entitats no fan feines relacionades, no els resulta eficient, ni còmode incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant la millor opció subcontractar l’administració del VPS de l’empresa.

Oferim solució a diverses necessitats en servidors VPS. Habitualment ens cuidar de la instal·lació i l’administració, tot i que de vegades el client pot estar interessat només en que se li instal·li la programació, i sol·licitar assistència tècnica puntualment. En altres casos, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari final com si es tractés del nostre client.

Per aquests motius, les característiques entre una i altra opció són força diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els virtuals que preparem per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. Per tant, no existeix una configuració de de maquinari tipus.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques de configuració:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i ja per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de la societat i s’ha posat en producció, el client tingui alguna idea d’una nova utilitat, independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en el servidor dedicat.


Servidors dedicats administrats a Sant Joan de Vilatorrada:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Joan de Vilatorrada:

Allotjament de pàgines web a Sant Joan de Vilatorrada:

Com a complement als serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de web, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit es basa en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Joan de Vilatorrada:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que li registrem els dominis, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Joan de Vilatorrada:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Joan de Vilatorrada:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic pàgines web i botigues virtuals. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Joan de Vilatorrada:

Si el client té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?