Servei d’administració de servidors dedicats per posicionar pàgines web, i allotjament de botigues online i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Sant Martí de Centelles.

Entre els clients tipus que utilitzen els serveis d’administració de servidors i VPS, diverses societats, i professionals que ofereixen alguns serveis a clients, pels que els val la pena les tasques d’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els usuaris. En aquests casos, per oferir un millor servei, o bé el suport al client, i incrementar la xifra de negoci sense tenir massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

Oferim solució a diverses necessitats en servidors VPS. Habitualment ens cuidar de la instal·lació i el mateniment, tot i que de vegades el client pot voler només que se li instal·li el software, i sol·licitar suport tècnic puntualment. En altres casos, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, atenent l’usuari final com si es tractés del nostre client directe.

Per aquests motius, les característiques entre una i altra opció són força diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Tot i això, sí que podem facilitar un detall del procés i els aspectes més destacats de la posada en funcionament i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Després de provar els serveis, i ja per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Servidors dedicats administrats a Sant Martí de Centelles:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Martí de Centelles:

Allotjament de pàgines web a Sant Martí de Centelles:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic podem oferir plans d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen als espais de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Martí de Centelles:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Martí de Centelles:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir complements i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Martí de Centelles:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga on-line , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Martí de Centelles:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que els tècnics qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?