Administració de servidors VPS per millorar el SEO de pàgines web d’empreses, i professionals d’Internet de Sant Martí Sesgueioles

Entre els clients tipus que utilitzen els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes organitzacions, i professionals dedicats a serveis a clients, pels que els és interessant donar el servei de hosting , per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els clients. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé potenciar l’atenció al client, i incrementar la xifra de negoci sense que hi hagi massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

Tenim respostes per diverses necessitats en servidors VPS. Ens podem responsabilitzar de la instal·lació i el mateniment, tot i que de vegades el client pot estar interessat únicament en que se li instal·li el software, i requerir assistència tècnica puntualment. En altres casos, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari igual que si es tractés del nostre client.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre una i altra opció són força diferents. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els VPS que posem a disposició per als nostres usuaris, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no disposem d’una configuració de de maquinari estàndard.


Instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor dedicat, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor VPS. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servidor.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Sant Martí Sesgueioles:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Martí Sesgueioles:

Allotjament de pàgines web a Sant Martí Sesgueioles:

A més dels serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic disposem de paquets d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest complement rau en adaptar el seu paquet d’allotjament per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Martí Sesgueioles:

Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Martí Sesgueioles:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Martí Sesgueioles:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Martí Sesgueioles:

Quan el client té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?