Servei de hosting de servidors dedicats administrats per posicionament web, per empreses de Sant Pere de Torelló i professionals de serveis d’Internet; pàgines de Sant Pere de Torelló

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten adaptacions, o bé més privadesa per la seva informació. Però utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que es dediquen a oferir serveis vinculats amb a altres empreses, i els cal un hosting subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis que gestionen per als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que algunes vegades és important en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, estratègicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer la instal·lació del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions al client, que en qualsevol moment ens podrà contactar per realitzar tasques puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de la companyia.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es preparen pels nostres clients, en cada cas depenen del client, de manera que, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un sistema més reduït, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

De tota manera, sí que podem facilitar un detall del procés i les característiques principals de la posada en funcionament i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del servidor virtual durant el període inicial de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Després de provar els serveis, i ja per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor dedicat, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Gestió de servidors dedicats i VPS a Sant Pere de Torelló:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Pere de Torelló:

Allotjament de pàgines web a Sant Pere de Torelló:

Com a complement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic tenim paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan descrites als espais de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Pere de Torelló:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Pere de Torelló:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a enviar spam des de la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Pere de Torelló:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament pàgines i botigues online. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Pere de Torelló:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?