Administrar servidors dedicats per SEO, i hosting de botigues on-line i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Sant Pere de Vilamajor.

Les empreses que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de més recursos, o un nivell més gran de privadesa per les seves dades. Però utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que ofereixen serveis vinculats amb a altres empreses, i els cal un hosting extern amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que tot i que algunes vegades és rellevant en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, estratègicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació i que llavors l’usuari es faci e l’administració des del moment de l’entrega. Podent en tot cas sol·licitar el nostre suport en cas de necessitar-lo. I també ens podem cuidar de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho vulgui. Per acabar ens podem cuidar de l’atenció i de donar assistència a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Tot i això, el que sí que podem facilitar informació sobre la manera de funcionar en els treballs de configuració, manteniment i administració de servidors VPS.


Característiques de configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per tal d’identificar el major nombre d’incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions sobre la marxa. Algunes es voldran incorporar al servidor virtual. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servidor.


VPS dedicats administrats a Sant Pere de Vilamajor:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Pere de Vilamajor:

Allotjament de pàgines web a Sant Pere de Vilamajor:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per adequar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Pere de Vilamajor:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Pere de Vilamajor:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Pere de Vilamajor:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Pere de Vilamajor:

Quan el client té múltiples dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?