Servei d’administració de servidors dedicats i VPS per millorar el SEO de botigues virtuals d’empreses, i professionals d’Internet de Sant Vicenç de Castellet

Els grup d’usuaris de servidors dedicats, el formen principalment empreses, i professionals, que necessiten disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues. Però en tractar-se d’entitats no fan feines relacionades, no els resulta eficient, ni operatiu incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant ser la solució més òptima subcontractar l’administració del servidor dedicat que utilitzarà la societat.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i facilitar usuaris, contrassenyes i altres dades tècniques al client, que en qualsevol moment ens podrà contactar per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu servidor, fins responsabilitzar-nos de la instal·lació, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de la companyia.

Les característiques de hardware dels servidors VPS que preparem pels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció de les necessitats del client, de manera que, si es tracta de projectes de baix nivell d’exigència en el relatiu a recursos, es pot utilitzar un sistema més petit, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Tot i això, el que sí que podem donar és informació sobre la nostra manera de funcionar en el relatiu a serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i ja per acabar la verificació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Vicenç de Castellet:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Vicenç de Castellet:

Allotjament de pàgines web a Sant Vicenç de Castellet:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de web, que igualment permeten una administració completa dels serveis. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest complement rau en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Vicenç de Castellet:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des de la mateixa pàgina. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Vicenç de Castellet:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Vicenç de Castellet:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines a Google. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Vicenç de Castellet:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa entitat o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?