Servei d’administració de servidors dedicats i VPS per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Sant Vicenç dels Horts

El públic de servidors dedicats, l’integren principalment societats, i professionals, als que interessa disposar d’un servidor VPS en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues on-line. Però en tractar-se d’entitats d’altres sectors, no els hi resulta pràctic, ni operatiu incorporar una persona per administrar-lo. Resultant la solució més òptima subcontractar l’administració del servidor dedicat de l’empresa.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors dedicats. Habitualment ens fer càrrec de la instal·lació i el mateniment, tot i que de vegades el client pot voler només que se li instal·li la programació, i requerir suport tècnic puntualment. A l’extrem oposat hi ha, el client vol que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final peroblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, atenent l’usuari final com si es tractés del nostre client directe.

Pel que fa a les característiques de hardware dels servidors dedicats que es preparen pels nostres clients, es configuren en funció de les necessitats del client. Per tant, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més limitat, i en cas que tingui necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

De tota manera, sí que podem detallar el procés i els aspectes més destacats de la configuració i els serveis que incorpora un servidor configurat per ServeisTic:


Instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Feedback i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de l’empresa i s’ha posat en marxa, el client vulgui incorporar nous serveis, , el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor VPS.


Servidors dedicats administrats a Sant Vicenç dels Horts:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Vicenç dels Horts:

Allotjament de pàgines web a Sant Vicenç dels Horts:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting web, que semple incorporen un panell de control per gestionar els serveis . En tots els paquets de hostings s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho hi estigui interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Sant Vicenç dels Horts:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Vicenç dels Horts:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, aquestes activitats es poden limitar a l’enviament de spam des de la pàgina web afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Vicenç dels Horts:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Vicenç dels Horts:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?