Administració de servidors VPS per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Santa Coloma de Cervelló

Entre els clients tipus que son usuaries dels serveis d’administració de servidors i VPS, algunes organitzacions, així com professionals que ofereixen alguns serveis a clients, pels que els és interessant fer-se càrrec de el hosting per completar altres serveis que ja els estan oferint, i com a estratègia de fidelització. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé potenciar el suport al client, i guanyar uns diners sense tenir massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

En el relatiu a servidors dedicats, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació per tal que el client es faci càrrec e les actualitzacions posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre suport en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem cuidar del manteniment dels servidors VPS, en cas que el client ho vulgui així. Per acabar ens podem responsabilitzar de l’atenció i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Els servidors administrats, es preparen per cada societat en funció de les seves necessitats. Per aquest motiu no disposem d’un “equip” estàndard. Però sí que podem descriure el procés de configuració habitual dels servidors VPS que ofereix ServeisTic:


Instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del servidor virtual durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i ja per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de l’empresa i s’ha posat en marxa, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en el servidor dedicat.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Santa Coloma de Cervelló:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Santa Coloma de Cervelló:

Allotjament de pàgines web a Santa Coloma de Cervelló:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos paquets de hosting de dominis, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per administrar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest valor afegit En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. La personalització dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats d’hospedatge de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Coloma de Cervelló:

Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Coloma de Cervelló:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam utilitzant la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Coloma de Cervelló:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines a Google. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Coloma de Cervelló:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines web amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?