Gestió de servidors dedicats i VPS per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Santa Eulàlia de Ronçana

El públic de servidors dedicats, el formen fonamentalment entitats, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues on-line. Però en tractar-se d’empreses d’altres sectors, no els resulta eficient, ni funcional incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant ser la millor estratègia subcontractar l’administració del servidor dedicat de l’empresa.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors VPS. Habitualment ens encarregar de la instal·lació i el mateniment, però en alguns casos el client pot estar interessat únicament en que se li instal·li el software, i requerir assistència tècnica quan li calgui. A l’extrem oposat hi ha, el client pot voler que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, atenent l’usuari com si fos el nostre client.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors VPS que es preparen pels nostres clients, en cada cas depenen del client. Per tant, en projectes petits, es pot utilitzar un servidor més limitat, i en cas que tingui necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

El que sí que podem facilitar informació respecte a operativa en els treballs de configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Característiques de configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el programari. És molt possible que en aquest punt sorgeixin incidències, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un imprevist habitual, és prioritari fer els possibles per evitarque passi, degut a que fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent quan s’han acabat les proves, és iniciar la migració de dades, i que usuaris comencin a utilitzar el nou servidor dedicat. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al servidor són els que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que funcionen correctament. És freqüent que en aquest punt sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions s’incorporaran al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Es poden fer tots aquests canvis, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Santa Eulàlia de Ronçana:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Santa Eulàlia de Ronçana:

Allotjament de pàgines web a Santa Eulàlia de Ronçana:

Complementàriament als serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic tenim paquets d’allotjament per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest extra es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Eulàlia de Ronçana:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Eulàlia de Ronçana:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Eulàlia de Ronçana:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Eulàlia de Ronçana:

Si el client necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?