Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Santa Margarida de Montbui i professionals de serveis d’Internet; botigues virtuals de Santa Margarida de Montbui

Les empreses que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de espai, o un nivell més gran de privadesa per les seves dades. I també utilitzen VPS administrats les organitzacions o professionals, que es dediquen a oferir serveis relacionats d’alguna manera amb Internet a altres empreses, i els cal un allotjament subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que possiblement és important en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, econòmicament, resulta més interessant per les entitats que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic, és molt elàstic. Des d’únicament fer-nos càrrec dee la posada en marxa del servidor, i entregar tots els accessos i configuracions al client, podent contactar-nos per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu servidor, fins responsabilitzar-nos de la instal·lació, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de l’entitat.

Les característiques de hardware dels servidors VPS que es preparen pels nostres clients, en cada cas es configuren en funció del projecte. Per aquest motiu, si es tracta de projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un sistema més petit, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Els servidors administrats, es configuren per cada societat a mida. I no existeix un “equip” estàndard. Tot i això sí que podem descriure l’operativa de configuració habitual dels servidors dedicats que administra ServeisTic:


Configuració de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions s’incorporaran al servidor administrat. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que falta algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


VPS dedicats administrats a Santa Margarida de Montbui:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Santa Margarida de Montbui:

Allotjament de pàgines web a Santa Margarida de Montbui:

A més dels serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de de dominis i pàgines web, que igualment permeten una administració completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. La personalització dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Margarida de Montbui:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Margarida de Montbui:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, aquestes activitats es poden limitar a enviar spam utilitzant la pàgina web afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Margarida de Montbui:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic optimitzant pàgines web i botigues on-line. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Margarida de Montbui:

Per aquells clients que necessiten allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

× +info?