Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Santa Maria de Martorelles i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Santa Maria de Martorelles

El públic de VPS, el formen principalment entitats, i professionals, als quals els cal tenir un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues online. Però en tractar-se d’empreses d’altres sectors, no els resulta interessant, ni operatiu incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la solució més òptima subcontractar l’administració del VPS que utilitzarà la societat.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació i que llavors el client es cuidi del manteniment des del moment de l’entrega. Podent en tot cas sol·licitar el nostre suport en cas de necessitar-lo. I també ens podem fer càrrec de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho necessiti. Finalment ens podem responsabilitzar de l’atenció tècnica i de donar assistència a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Per aquests motius, les característiques entre una i altra opció són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els servidors dedicats que posem a disposició per als nostres clients, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no existeix una configuració de prestacions tipus.


Instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Feedback i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de l’empresa i s’ha posat en producció, el client tingui alguna idea d’una nova utilitat, , el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor VPS.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Santa Maria de Martorelles:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Santa Maria de Martorelles:

Allotjament de pàgines web a Santa Maria de Martorelles:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic disposem de paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, tots ells inclouen un panell de control per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen als apartats de hosting de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Maria de Martorelles:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des d’un sol espai. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Maria de Martorelles:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Maria de Martorelles:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines a Google. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Maria de Martorelles:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?