Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Santa Perpètua de Mogoda i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de Santa Perpètua de Mogoda

Tant per entitats a les que els cal preparar el seu servidor dedicat administrat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que els cal per tractar la seva informació. Com per aquells professionals que es dediquen a serveis relacionats amb el núvol, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, formar una persona, per aquestes tasques. A ServeisTic oferim els serveis d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei clau en mà i que llavors el client es faci el manteniment posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre servei en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem encarregar del manteniment dels servidors dedicats, en cas que el client ho prefereixi. Finalment ens podem encarregar de l’atenció i del suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es preparen pels nostres usuaris, depenen de les necessitats del client. Per tant, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor amb menys recursos, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Els servidors VPS, es configuren per cada empresa atenent al nivell d’exigència. I no existeix una configuració tipus. Tot i això sí que podem descriure l’operativa de configuració habitual dels servidors administrats que administra ServeisTic:


Configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Després de provar els serveis, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per identificar les màximes incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus d’incorporacions impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor administrat. També és possible que en aquest moment en que tot està validat, es descobreixi que falta algun programa. Es poden fer tots aquests canvis, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació de l’equip.


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Perpètua de Mogoda:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Santa Perpètua de Mogoda:

Allotjament de pàgines web a Santa Perpètua de Mogoda:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que semple incorporen un backoffice per administrar els serveis contractats. En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest complement En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Perpètua de Mogoda:

Registrar dominis amb panell de control per administrar els registres des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Perpètua de Mogoda:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Perpètua de Mogoda:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Perpètua de Mogoda:

Quan l’usuari necessita hosting per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?