Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Santpedor i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Santpedor

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de adaptacions, o bé més seguretat per les seves dades. I també utilitzen VPS administrats les organitzacions o professionals, que ofereixen serveis vinculats amb a altres empreses, i els cal un hosting subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis que ofereixen als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que algunes vegades és clau en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, estratègicament, resulta més interessant per les entitats que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació per tal que el client es faci càrrec e les actualitzacions des del moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre servei per resoldre incidències. I també ens podem cuidar del manteniment dels servidors dedicats, en cas que el client ho necessiti. Finalment ens podem encarregar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

De tota manera sí que podem donar és informació respecte a la nostra manera de funcionar en els serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors virtuals.


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Després de provar els serveis, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santpedor:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Santpedor:

Allotjament de pàgines web a Santpedor:

Complementàriament als serveis descrits en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de web, que semple incorporen un backoffice per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Santpedor:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santpedor:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir complements i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santpedor:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga online , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santpedor:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?