Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Sentmenat i professionals de serveis d’Internet; pàgines de Sentmenat

El públic de VPS, el formen fonamentalment empreses, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues on-line. Però en tractar-se d’empreses d’altres sectors, no els resulta interessant, ni còmode incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la millor estratègia subcontractar l’administració del VPS de la societat.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació per tal que el client es cuidi de l’administració posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment sol·licitar el nostre servei per resoldre incidències. I també ens podem fer càrrec del manteniment dels servidors VPS, en cas que el client ho vulgui. Per acabar també ens podem encarregar de l’atenció tècnica i de donar assistència a l’usuari final, com si fos un client propi.

Les característiques de hardware dels servidors dedicats que es preparen pels nostres clients, es configuren en funció de les necessitats del client, de manera que, en projectes petits, es pot utilitzar un sistema més petit, i si té necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Els servidors dedicats que posem a disposició per als nostres usuaris, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no existeix una configuració de de maquinari tipus.


Instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals no són estranyes en aquesta mena de serveis, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions s’incorporaran al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Es poden fer tots aquests canvis, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Sentmenat:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sentmenat:

Allotjament de pàgines web a Sentmenat:

Com a complement als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic destaquen també els plans d’allotjament, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sentmenat:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sentmenat:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sentmenat:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina web. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sentmenat:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines web amb diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?