Servei de hosting de servidors dedicats administrats per posicionament web, per empreses de Taradell i professionals de serveis d’Internet; botigues on-line de Taradell

Tant per entitats que necessiten preparar el seu propi servidor dedicat administrat per disposar de la privadesa, seguretat, autonomia i disponibilitat que els cal per tractar la seva informació. I també per aquelles empreses que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i que necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, formar una persona, per dedicar-se a administrar d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors dedicats. Ens podem responsabilitzar de la instal·lació i l’administració, tot i que de vegades el client pot voler únicament que se li instal·li el software, i sol·licitar assistència tècnica puntualment. En altres casos, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari com si es tractés del nostre client directe.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es posen a disposició dels nostres usuaris, es configuren en funció del projecte. Per aquest motiu, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més reduït, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

A cada client se li prepara el servidor administrats a mida. Per aquest motiu no disposem d’un “equip” estàndard. Tot i això sí que podem descriure el procés de preparació habitual dels servidors virtuals que prepara ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Gestió de servidors dedicats i VPS a Taradell:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Taradell:

Allotjament de pàgines web a Taradell:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a la programació del seu projecte web o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Registrar dominis a Taradell:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres des d‘una sola àrea privada. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Taradell:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients de mantenir complements i programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Taradell:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Taradell:

Si l’usuari té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?