Administrar servidors dedicats per posicionar pàgines, i hosting de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Tavèrnoles.

El grup d’usuaris de servidors dedicats, el formen principalment empreses, i professionals, que necessiten tenir un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues virtuals. Però en tractar-se d’entitats no fan feines relacionades, no els hi resulta interessant, ni operatiu incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la millor opció subcontractar l’administració del VPS de la societat.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors VPS. Habitualment ens responsabilitzar de la instal·lació i el mateniment, tot i que de vegades el client pot estar interessat només en que se li instal·li el software, i sol·licitar suport tècnic puntualment. A l’extrem oposat hi ha, el client pot voler que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final peroblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari final com si es tractés del nostre client.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre una i altra opció són força diferents. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Els VPS que preparem per als nostres clients, depenen de les necessitats del client. Per tant, no disposem d’una configuració de de maquinari tipus.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor dedicat. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per tal d’identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Administració de servidors dedicats i VPS a Tavèrnoles:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Tavèrnoles:

Allotjament de pàgines web a Tavèrnoles:

Complementàriament als serveis detallats en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de pàgines web, que semple incorporen un panell de control per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Tavèrnoles:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Tavèrnoles:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris de mantenir plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats es poden limitar a enviar spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Tavèrnoles:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Tavèrnoles:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines amb diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?