Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Torelló i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Torelló

Els professionals que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten espai, o bé més seguretat per la seva informació. Però utilitzen VPS administrats les entitats o professionals, que es dediquen a oferir serveis relacionats d’alguna manera amb Internet a altres empreses, i necessiten un hosting subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis que gestionen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que possiblement és clau en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, econòmicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei clau en mà per tal que el client es cuidi del manteniment des del moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre suport en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem fer càrrec de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho vulgui. Finalment ens podem fer càrrec de l’atenció tècnica i del suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que preparem pels nostres clients, en cada cas depenen del client. Per tant, en projectes petits, es pot utilitzar un sistema més petit, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Els VPS que administrem per als nostres clients, depenen de les necessitats del client. Per tant, no disposem d’una configuració de de maquinari estàndard.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i per acabar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració de dades cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per identificar les màximes incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació de l’equip.


Servidors dedicats administrats a Torelló:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Torelló:

Allotjament de pàgines web a Torelló:

A més dels serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement es basa en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Torelló:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Torelló:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Torelló:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Torelló:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?