Servei de hosting de servidors dedicats administrats per posicionament als cercadors, per empreses de Torrelles de Llobregat i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de Torrelles de Llobregat

El públic de servidors dedicats, l’integren principalment entitats, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues on-line. Però en tractar-se d’entitats d’altres sectors, no els resulta eficient, ni funcional incorporar una persona per administrar-lo. Resultant la millor estratègia subcontractar l’administració del servidor dedicat de l’empresa.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació per tal que l’usuari es faci càrrec e les actualitzacions posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment sol·licitar el nostre servei en cas de necessitar-lo. I també ens podem cuidar de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Per acabar ens podem cuidar de l’atenció tècnica i del suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de hardware dels servidors dedicats que preparem pels nostres usuaris, es configuren en funció del client, de manera que, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un sistema més reduït, i si té necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Però, sí que podem detallar el procés i les característiques principals de la posada en funcionament i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per finalitzar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part del client i s’ha posat en marxa, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), , el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en la contractació del servidor administrat.


Administració de servidors dedicats i VPS a Torrelles de Llobregat:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Torrelles de Llobregat:

Allotjament de pàgines web a Torrelles de Llobregat:

Com a complement als serveis detallats en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge web, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. tots els allotjaments inclouen un extra que els fa molt especials, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Torrelles de Llobregat:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Torrelles de Llobregat:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en l’enviament de spam utilitzant la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Torrelles de Llobregat:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Torrelles de Llobregat:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines web amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?