Gestió de servidors dedicats i VPS per posicionar pàgines, i hosting de pàgines web i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Ullastrell.

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten espai, o un nivell més gran de privadesa per les seves dades. Però utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que ofereixen serveis vinculats amb a altres empreses, i necessiten un allotjament extern amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que tot i que algunes vegades és important en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, econòmicament, resulta més interessant per les entitats que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic, és molt elàstic. Des d’únicament fer la instal·lació del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions a l’empresa, podent contactar-nos per realitzar treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de la societat.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

De tota manera sí que podem facilitar informació respecte a la nostra manera de funcionar en el relatiu a serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors VPS.


Configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques de configuració:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per tal d’identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions s’incorporaran al servidor virtual. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que falta algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servei.


Servidors dedicats administrats a Ullastrell:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Ullastrell:

Allotjament de pàgines web a Ullastrell:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que igualment permeten una administració completa dels serveis. En tots els hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest valor afegit En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als espais d’allotjament de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Ullastrell:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Ullastrell:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam des de la pàgina web afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Ullastrell:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga online , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Ullastrell:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?