Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Viladecavalls i professionals de serveis d’Internet; pàgines de Viladecavalls

Els professionals que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten adaptacions, o un nivell més gran de seguretat per les seves dades. I també utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que es dediquen a oferir serveis relacionats d’alguna manera amb Internet a altres empreses, i necessiten un hosting subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis que gestionen per als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que possiblement és important en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, estratègicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i entregar tots els accessos i configuracions a l’empresa, podent contactar-nos per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de la companyia.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els servidors dedicats que posem a disposició per als nostres clients, depenen de les necessitats del client. Per tant, no disposem d’una configuració de prestacions tipus.


Característiques de configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el software. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin incidències, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat per l’empresa, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un problema freqüent, cal fer els possibles per evitarque passi, degut a que fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent quan s’han acabat les proves, és començar la migració de dades, i que alguns usuaris comencin a utilitzar el nou servidor dedicat. Així es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que a més funcionen com cal. És freqüent que en aquest punt sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes es voldran incorporar al servidor VPS. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servei.


Administració de servidors dedicats i VPS a Viladecavalls:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Viladecavalls:

Allotjament de pàgines web a Viladecavalls:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament , que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra consisteix en adaptar el seu servei d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga virtual per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan descrites a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Viladecavalls:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Viladecavalls:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Viladecavalls:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga on-line , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Viladecavalls:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per un nombre de dominis considerable, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?