Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Vilanova del Vallès i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de Vilanova del Vallès

El públic de VPS, l’integren principalment empreses, i professionals, als que interessa disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues online. Però en tractar-se d’empreses d’altres sectors, no els resulta interessant, ni operatiu incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la millor estratègia subcontractar l’administració del servidor dedicat de l’empresa.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació per tal que l’usuari es faci càrrec el manteniment des del moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre servei per resoldre incidències. I també ens podem responsabilitzar de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Finalment ens podem responsabilitzar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

El que sí que podem facilitar informació respecte a operativa en els serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Gestió de servidors dedicats i VPS a Vilanova del Vallès:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Vilanova del Vallès:

Allotjament de pàgines web a Vilanova del Vallès:

Com a complement als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de web, que semple incorporen àrea d’administració per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra consisteix en adaptar el seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Vilanova del Vallès:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Vilanova del Vallès:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vilanova del Vallès:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vilanova del Vallès:

Quan l’usuari necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?