Servei d’allotjament de pàgines web SEO adaptat a les necessitats de cada client. Amb suport, assistència i assessorament tècnic per posicionar les pàgines web, i millorar la seguretat.

Les empreses d’allotjament de pàgines web, principalment ofereixen els serveis amb dos enfocaments diferenciats:

 1. Basant el servei en fer-se càrrec de pràcticament totes les tasques que li calen el client. Al qual se li permet accedir a algunes opcions, com gestionar el correu, accedir a l’espai per FTP, i poca cosa més. Perquè habitualment no té cap interès en fer aquestes tasques. I prefereix evitar ensurts, i que se’n responsabilitzi el proveïdor de hosting.
 2. A l’altre extrem, hi trobem proveïdors de hosting que ofereixen un servei basat al 100% en tecnologia. El client contracta els serveis d’allotjament de pàgines web per Internet, i administra tots els serveis del seu hosting. És una opció molt més ràpida i eficient per realitzar qualsevol modificació en els serveis d’allotjament de pàgines web contractats. L’inconvenient és que per fer-ho és indispensable tenir una mínima base com per administrar els serveis contractats sense suport tècnic, o amb molt poca ajuda.

El servei de hosting de pàgines web de ServeisTic, és compatible amb les dues opcions. I a més incorpora alguns elements de valor afegit, que el fan molt interessant, i milloren la utilitat de la pàgina de l’usuari:

 1. A ServeisTic, el client disposa d’un panell de control per administrar els serveis i productes que té a la seva disposició. Podent contractar, pagar, renovar, cancel·lar, i gestionar els serveis del paquet d’allotjament de pàgines web que ha contractat. Ja sigui per Internet, o per telèfon, sense necessitar que cap tècnic realitzi cap de les tasques que es poden efectuar des del seu panell de control.
 2. A més, compta amb el suport i la col·laboració tècnica que podrà necessitar per a realitzar qualsevol tasca que no sigui capaç de fer sense ajuda. I si ho prefereix, fins i tot, ens podem fer càrrec d’aquestes tasques. Que inclouen la creació de comptes de correu, (i si cal, la configuració al seu ordinador mitjançant connexió amb escriptori remot). Així com la migració de la seva pàgina, cap al nostre servei d’allotjament de pàgines web. I fins i tot ens podem fer càrrec de la mediació, i les gestions amb el seu actual proveïdor. Així el client es pot oblidar de tot el procés de migració dels seus dominis.
 3. Tot i això, els serveis d’allotjament de pàgines web de ServeisTic són especials per un altre motiu. L’adaptació i personalització de les característiques de l’espai d’allotjament de pàgines web a les necessitats de la pàgina web de el client. Aquesta personalització converteix el nostre servei d’allotjament de pàgines web en un servei d’allotjament SEO, que ajuda activament a posicionar la pàgina web a Google. I, si el client ho sol·licita (i ens facilita l’accés), a més podem accedir a l’administració de la seva pàgina per proposar-li altres millores que s’han d’incorporar a la programació de la pàgina web.

Aquestes personalitzacions del servei es realitzen sobre les característiques del servei de hosting. Aquestes són les característiques bàsiques dels serveis de hosting de ServeisTic:

Característiques que milloren la velocitat del servei d’allotjament de pàgines web:

 1. Discos durs M.2 NVMe. Que permeten que les dades es lliurin molt més ràpid (millorant el posicionament de les pàgines).
 2. CDN (Xarxes de lliurament de continguts) incloses. Un servei per facilitar que la pàgina es pugui consultar més ràpidament des de qualsevol lloc de l’món.
 3. Activació del protocol de navegació HTTP2.0

Característiques que milloren la seguretat del servei d’allotjament de pàgines web:

 1. Antispam, antivirus, Antirootkit. En temps real, i diverses utilitats d’escaneig de el sistema que, executen un escaneig diari o setmanal de tot el sistema. Per detectar infeccions o malware.
 2. Filtres SPF, DKIM i DMARC configurats per a cadascun dels dominis. Per garantir que els emissors dels correus rebuts són els declarats en els missatges de correu.
 3. Revisió mensual de redireccions fraudulentes de correu. Per evitar que els missatges de correu amb informació sensible (generalment factures, pressupostos, …) puguin arribar a persones diferents dels seus destinataris, per tal de donar-los un ús fraudulent.
 4. Còpies de seguretat remotes . diàries (7), setmanals (4), i mensuals (3).
 5. Certificat de seguretat SSL disponible. Si el client ens facilita l’accés, inclou l’activació del servei, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).
 6. Per defecte l’allotjament s’ofereix en tauler de control CWP. Però si el client prefereix un altre panell, només cal que ho indiqui i es valorarà la possibilitat.
 7. Revisió diària de correus retinguts al servidor (destinataris erronis, o bé incidències de comunicació). En cas de detectar alguna incidència, es notifica al client perquè pugui corregir l’error. Que pugui contactar amb el destinatari perquè li faciliti una adreça de correu alternativa. O permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar les causes i resoldre la incidència.
 8. Mitigació d’atacs DDOS. Per evitar denegacions de servei a usuaris legítims.
 9. Pack d’hores de suport anual inclòs en la contractació del servei.

Com a complements a l’allotjament de pàgines web:

Registrar dominis:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i realitzar les modificacions. En cas de qualsevol incident pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre’l el més aviat possible. Però si prefereix que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha d’enviar un correu electrònic des d’un compte autoritzat, indicant les dades de registre. I si és possible registrarem els dominis sol·licitats per a vostè.

Més informació:


Allotjament de pàgines web:

El servei que oferim al client es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic són especialment rellevants els plans de hosting. Els nostres usuaris sempre disposen d’àrea privada per administrar els dominis. I a més un valor afegit que rau en aplicar algunes personalitzacions als serveis de hosting per adaptar-los a la programació del seu projecte web o botiga virtual.

D’aquest manera milloren el posicionament a Google. Entre les personalitzacions, es troben certificats SSL, i filtres SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió d’arxius i imatges, per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles.

Més informació:


Administració de servidors VPS i dedicats:

No és estrany que un client necessiti hosting per a diversos dominis. A vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i d’altres vegades són de clients als quals els està prestant el servei d’allotjament de dominis.

En aquests casos posem la nostra experiència en l’administració de VPS i servidors dedicats per oferir un servei personalitzat i complet des del primer moment. El nostre servei també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, i el control diari de correus retinguts.

Escanejos habituals amb antivirus, i antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors. Seguint les polítiques de ServeisTic, l’usuari pot administrar els seus serveis, o delegar en el nostre departament tècnic. Ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre qualsevol incidència o consulta.

Més informació:


Manteniment i actualització de la programació WordPress:

A ServeisTic també ens podem fer càrrec de mantenir actualitzats tant els plugins com la programació web de pàgines i botigues WordPress. D’aquesta manera s’evita que les pàgines web esdevinguin obsoletes i siguin víctimes de pràctiques malicioses a l’aprofitar forats de seguretat. Aquest tipus de pràctiques, en el millor dels casos es limita a l’enviament de correu brossa utilitzant la pàgina afectada. Però amb freqüència acaben tenint conseqüències força negatives.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online:

Des de 2005 treballem el SEO i el posicionament orgànic. Tant en pàgines com en botigues on-line. Si els usuaris dels nostres serveis volen aprofitar la nostra experiència, els podem facilitar una anàlisi gratuït de la seva pàgina o botiga on-line. I proposar-los alternatives per millorar el seu posicionament a Google. Després de realitzar l’anàlisi, el presentem als usuaris, i els exposem cadascuna de les millores, els motius, i els beneficis esperats. Amb aquesta informació decideixen primer si volen o no aplicar-les. I després si volen que les apliquem nosaltres o qui els gestioni/administri la pàgina web. Si opten per que se’n faci càrrec qui l’ha desenvolupat, quedarem a la seva disposició per col·laborar, i ajudar-lo en tot el que sigui possible.

Més informació:

× +info?