ServeisTic ofereix als seus clients 20 anys d’experiència en serveis d’Internet.

Tot i això, els avantatges més destacats que podem oferir als nostres clients, es basen en l’aprofitament de les sinergies entre diversos serveis, ja que ens permeten aprofitar molt millor tots els aspectes dels treballs en cadascun dels àmbits;

A ServeisTic vetllem per la seguretat dels nostres clients, i fem els possibles per tal que sigui així des de totes les perspectives possibles; La seguretat del servei, la seguretat de les aplicacions instal·lades al servidor, i igualment important, la seguretat en el compliment de les obligacions legals (les relacionades amb la LOPDGDD, i altres).

En aspectes de SEO (comunament anomenat posicionament), els avantatges que podem oferir als nostres usuaris, consisteixen en servidors optimitzats per servir ràpidament les pàgines web, i configurats seguint els estàndards (alguns estàndards de seguretat també afecten al posicionament) que fan que els cercadors atorguin millor valoració a les pàgines (i en conseqüència les posicionin millor als resultats de les cerques).

Per aquests motius, si a més d’allotjar la pàgina web la podem avaluar, i aplicar-hi algunes modificacions, o fins i tot fer-nos càrrec de les actualitzacions de software, s’aprofitaran millor les característiques SEO del servidor, així com les de la pàgina. Alhora que la seguretat de tot el sistema se’n veurà beneficiada.

Aquestes són sinergies molt evidents dels avantatges que podem oferir combinant els serveis de hosting, manteniment de pàgines web i optimització SEO, per il·lustrar com els serveis que oferim, es potencien i retroalimenten entre ells.

Tot i això, sempre que sigui possible, preferim cooperar amb l’empresa responsable de la pàgina web o botiga online, i que es faci càrrec de totes les millores proposades, ajudant en tot allò que faci falta.

× +info?