Servei de hosting de projectes web a Aiguafreda. SEO adaptat a les necessitats de cada client, suport, assistència i assessorament tècnic per posicionar les pàgines, i millorar-ne la seguretat.

En parlar d’allotjament de pàgines web, per norma el servei s’enfoca des de dues vessants oposades;

1. En aquest servei habitualment l’usuari es pot fer tasques des del panell d’administració, però normalment, en el dia a dia les acaba realitzant el departament tècnic. En tot cas es tracta d’un servei que es limita a garantir el funcionament correcte de l’allotjament, però si al client li cal que es faci alguna adaptació especial, habitualment se li denegui.

2. La segona possibilitat és exactament a l’inrevés. El proveïdor es limita a facilitar unes eines. I a partir d’aquí l’usuari ha de tenir els coneixements tècnics, o bé la persona per fer-ho. Aquesta opció té avantatges molt evidents; El preu és el primer. Per l’altre cantó hi ha desavantatges que també criden l’atenció, perquè el suport tècnic és molt limitat o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo immediatament, i sense ajuda, ni la seguretat que dóna tenir algú que indiqui el motiu i la solució del que està passant.


Com és el hosting de pàgines web i botigues virtuals que pot oferir ServeisTic per la vostra organització?

A ServeisTic tenim un enfocament diferent de com oferir els serveis d’allotjament de pàgines i botigues online, i per aquest motiu, per nosaltres és prioritari oferir la màxima llibertat als usuaris, però alhora també estem atents a la seguretat, i l’èxit dels seus projectes. El que ens diferencia dels serveis d’allotjament que es poden contractar habitualment, és que adaptem els espais d’allotjament, a les caracterítiques del projecte, per tal que tingui les màximes oportunitats d’èxit, pel que fa al servidor. I acompanyar aquest interès, amb el suport i assessorament més adequat a cada consulta:

1. Tots els serveis d’allotjament de pàgines, botigues on-line i registre de dominis contractats a ServeisTic es poden actualitzar des de l’àrea d’administració. Tot i això, el plantejament del servei que oferim des de ServeisTic als nostres clients pretén donar la millor resposta possible a totes les tipologies de clients, i per aquest motiu, en cas que el client ho prefereixi, només ha de demanar-nos el que li calgui, i farem per ell les tasques que requereixi.

2. D’altra banda, si l’usuari es vol responsabilitzar d’algun dels treballs de gestió del seu servei, però no té prou seguretat per fer-ho. En cas que el client tingui base a nivell tècnic, com per assimilar sense haver de dedicar un temps excessiu a la formació per dur a terme aquestes tasques amb garanties, i a més l’interès per fer-la. Des del departament de suport de ServeisTic l’ajudarem. Tant si vol administrar el seus serveis de hosting, com si necessita aprendre a configurar adreces de correu al seu ordinador. Amb aquesta finalitat, podem ajudar-lo utilitzant software d’escriptori remot, que se li podrà explicar el que s’ha de fer mentre ho veu directament a la seva pantalla.

3. Que hi hagi qui es cuidi de les adaptacions de l’allotjament, o que si volem, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques a tenir en compte, que fan que el servei esdevingui molt agradable. Però l’autèntic valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues on-line dels usuaris, així com els serveis que les acompanyen funcionin, i funcionin bé. El nostre principal compromís és ser part dels motius de l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu fem servir, i recomanem el sistema operatiu per servidors de pàgines que ens ofereix més garanties. També personalitzem els allotjaments en funció del que s’hi allotja, per ajudar a que tant en el relatiu a SEO, com en els aspectes de seguretat, l’allotjament sigui el més adequat a les necessitats de les pàgines o botigues virtuals que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris dels nostres serveis gaudeixen d’un millor posicionament, i més garanties de seguretat en el seu hosting i a la seva pàgina o botiga.

A les adaptacions del servei de hosting de dominis per pàgines o botigues, cal afegir-hi les característiques i serveis bàsics que s’inclouen per defecte en tots els serveis d’allotjament de pàgines web oferts per ServeisTic:

1. Emmagatzematge de dades en discs durs SSD NVMe, millor rapidesa d’accés i enviament de dades més ràpid que els sistemes HDD i SSD habituals utilitzats per la majoria de serveis d’allotjament. Permet que les pàgines web o botigues online carreguin molt abans.

2. Antispam, antivirus, antirootkit; ClamAV, SpamAssassin, rkhunter, escaneig en temps real, i diverses utilitats d’escaneig del sistema que, s’executen periòdicament per detectar infeccions de software maliciós.

3. Anàlisi de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cada domini del servidor, per impedir la recepció i l’enviament de correus fraudulents. Configuració de filtres per garantir la legitimitat dels remitents dels missatges (tant enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar el trànsit de correus fraudulents.

4. Revisió mensual per verificar que al domini del client no hi ha redireccions de correu il·lícites.

5. Còpies Backup de seguretat programades set durant la darrera setmana, cada 15 dies, i els darrers tres mesos.

6. Certificat de seguretat SSL, si el client ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració del projecte. Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. Per defecte l’allotjament s’ofereix en panell de control CWP. Si el client prefereix un altre panell d’administració, només cal que ho indiqui, i se li facilitarà la informació corresponent a la personalització.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (adreces errònies, o bé incidències de comunicació). Si es detecta correus retinguts, es verifiquen les dades i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui tornar a enviar el correu, o contactar amb el destinatari per tal que li faciliti una adreça de correu operativa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari per esbrinar els motius i resoldre la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per evitar errors de servidor a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclòs als serveis de hosting, per aconseguir que la web o botiga online del projecte es mostri amb més agilitat des de qualsevol lloc del món.

11. Diverses hores de servei tècnic que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Aiguafreda:

Administració de servidors dedicats i VPS a Aiguafreda:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Aiguafreda:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris de mantenir plugins i la programació web WordPress al dia, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam utilitzant la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Aiguafreda:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga online , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Aiguafreda:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Aiguafreda:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic podem oferir paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un extra molt interessant, aquest extra es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per adequar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


× +info?