Servei d’allotjament de botigues online a Bigues i Riells. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada usuari, suport, assistència i acompanyament tècnic per posicionar les pàgines web, i millorar-ne la seguretat.

Quan es tracta d’allotjament de pàgines, habitualment el servei s’enfoca des de dues vessants molt diferents;

1. En aquest servei habitualment l’usuari es pot fer tasques des de la seva àrea de control, però normalment, en el dia a dia les acaba realitzant el departament tècnic. En tot cas es tracta d’un servei que es limita a garantir el funcionament dels serveis del servidor, però si a l’usuari li cal que es faci alguna adaptació especial, habitualment se li denegui.

2. La segona possibilitat és a les antípodes de la primera. El proveïdor facilita unes eines. I a partir d’aquí l’usuari ha de tenir els coneixements tècnics, o bé la persona per fer-ho. Aquesta opció té avantatges molt clars; El cost és mínim. Per l’altre cantó hi ha desavantatges que també cal tenir en compte, perquè el suport tècnic és pràcticament inexistent o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo immediatament, i sense ajuda, ni la seguretat que dóna tenir algú que indiqui el motiu i la solució de la incidència.


Com és el hosting de pàgines web i botigues virtuals que us proposa ServeisTic per la vostra empresa?

A ServeisTic, el servei d’allotjament de pàgines web i botigues online permet les dues opcions, a més d’incorporar alguns elements que el fan molt més atractiu, i aconsegueixen que les pàgines web i botigues online millorin el posicionament:

1. Tots els serveis de hosting de pàgines, botigues online i registre de dominis que dóna ServeisTic es poden gestionar des de l’àrea privada. Tot i això, el plantejament del servei que oferim des de ServeisTic als nostres usuaris pretén donar la millor resposta possible a totes les tipologies d’usuaris, i per aquest motiu, si l’usuari vol que ens fen càrrec d’alguna modificació, només ha de contactar amb nosaltres, i farem per ell les tasques que sol·liciti.

2. Sovint l’usuari es vol encarregar d’algun aspecte d’administració tècnica del seu servei, però no sap com fer-ho. En cas que l’usuari tingui formació tècnica prèvia, com per assimilar amb facilitat la formació per dur a terme aquest tipus de tasques amb garanties, i la vol fer. Des de suport tècnic l’ajudarem. Tant si es tracta d’administrar serveis del seu allotjament, com si necessita configurar les adreces de correu electrònic al seu equip. Per fer-ho utilitzem programes d’escriptori remot, que permeten mostrar el procés de cada modificació del hosting a la pantalla de l’usuari que ho ha d’aprendre.

3. Que hi hagi qui es cuidi de fer les adaptacions de l’allotjament, o que si hi estem interessats, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques per valorar, que faciliten molt la utilització, i fan que el servei esdevingui molt amigable. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que a més de fer que les pàgines web, o botigues on-line dels clients, i els serveis que les acompanyen estiguin operatius, i funcionin bé. El nostre principal compromís és ser part dels motius de l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu utilitzem, i recomanem el software per servidors web que ens genera més confiança. A més, personalitzem alguns aspectes del hosting, per ajudar a que tant en el relatiu a millorar el posicionament, com en el relatiu a seguretat, el hosting sigui el més adequat a les necessitats de les pàgines o botigues online que s’hi allotgin. Així, els clients de ServeisTic gaudeixen d’un posicionament més destacat, i també tenen millors garanties de seguretat en el seu hosting i a la seva pàgina web o botiga virtual.

L’adaptació del servei de hosting, es du a terme sobre les característiques inicials del hosting en que s’allotgen els dominis de l’usuari, i que són les següents:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, l’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en serveis d’allotjament per públic estàndard.

2. Protecció amb SpamAssassin, ClamAV, rkhunter. La millor combinació, i amb anàlisis periòdics del servidor.

3. Filtre de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, a cadascun dels dominis, per rebre i enviar només correus procedents de l’emissor declarat. Configuració de sistemes de filtrat de correus per garantir l‘autenticitat dels remitents dels missatges de correu (ja siguin enviats o rebuts), amb elsprotocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus fraudulents.

4. Revisió mensual per verificar que al domini del client no hi ha redireccions de il·lícites.

5. Còpies de seguretat programades la darrera setmana, cada 15 dies, i els darrers mesos.

6. Activació de SSL, si l’usuari ho vol, li instal·lem. Per fer-ho caldrà que ens faciliti l’accés . Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. A ServeisTic confiem en el panell de control CWP Control Web Panel. Si el client vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho sol·liciti, i es valorarà la possibilitat.

8. Revisió diària de correus que no s’han pogut entregar, i han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinataris erronis, o bé errors de comunicació). En cas de detectar correus retinguts, es verifiquen les dades i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui reenviar els missatges, o trucar al destinatari per tal que li faciliti una adreça de correu activa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar els motius i resoldre la incidència.

9. Alleujament d’ atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris legítims durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis de hosting, per aconseguir que la web o botiga virtual del projecte es carregui més ràpidament des de qualsevol lloc del món.

11. Diverses hores de servei tècnic que s’inclouen en la contractació i renovació anual dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Bigues i Riells:

Administració de servidors dedicats i VPS a Bigues i Riells:

Si l’usuari necessita allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Bigues i Riells:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Bigues i Riells:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Bigues i Riells:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des d’un sol espai. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Bigues i Riells:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge web, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement es basa en fer les adaptacions necessàries al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als espais de hosting de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


× +info?