Servei d’allotjament de botigues on-line a Caldes de Montbui. SEO adaptat a les necessitats de cada usuari, suport, assistència i assessorament tècnic per posicionar les pàgines, i millorar-ne la seguretat.

Quan ens referim a hosting de pàgines, el més freqüent és triar entre dos tipus de servei;

1. Es tracta d’un servei 100% gestionat, el client hi port fer algunes tasques, tot i que habitualment no se’n faci càrrec, i quan necessita qualsevol actualització, el més normal és que la comuniqui a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. A l’altre extrem, els proveïdors hosting ofereixen serveis que es basen al 100% en el desplegament tecnològic. El client contracta els serveis de hosting de pàgines per Internet, i es pot (en realitat s’ha d’)administrar ell tots els serveis del seu allotjament web. Es tracta d’una opció molt més ràpida i pràctica quan s’ha d’aplicar qualsevol modificació als serveis d’allotjament de pàgines web contractats, sempre i quan el client disposi dels coneixements o de la persona adequada per tal que els serveis contractats funcionin de manera permanent sense necessitar un suport tècnic extern del que no disposen, o bé amb molt poca ajuda de col·laboradors.


Quin servei d’allotjament de pàgines web i botigues online que us pot oferir ServeisTic per al vostre negoci?

Els plans de hosting de pàgines i botigues on-line que es poden contractar a ServeisTic, són diferents de les opcions habituals, perquè no només permeten els usuaris es gestionin tots els recursos possibles, i si ho volen ens podem fer càrrec de qualsevol modificació que requereixin, o bé explicar als usuaris que ho demanin com poden fer allò que els faci falta. En cas que no sigui excessivament complicat pel seu nivell de coneixements tècnics. A més, en els plans de hosting de pàgines i botigues on-line s’hi inclouen serveis que resulten molt útils per maximitzar l’aprofitament dels projectes, consistents en l‘adaptació del servei d’allotjament per incrementar les oportunitats d’èxit del projecte als cercadors, i la seguretat de la pàgina o botiga virtual:

1. Tots els serveis d’allotjament de pàgines, botigues virtuals i registre de dominis que es poden contractar a ServeisTic es poden actualitzar des de l’àrea privada. De tota manera, el plantejament del servei que oferim des de ServeisTic als nostres usuaris intenta fer els possibles per donar la millor resposta possible a totes les tipologies de clients, i per aquest motiu, en cas que l’usuari ho prefereixi, només ha de demanar-nos el que li calgui, i farem per ell les tasques que requereixi.

2. Sovint l’usuari es vol fer càrrec ell mateix d’alguna tasca de gestió del seu servei, però no sap com fer-ho. En cas que el client tingui la suficient base a nivell tècnic prèvia, com per assimilar sense haver de dedicar massa temps la formació per realitzar aquest tipus de tasques amb garanties, i a més l’interès per fer-la. Des del departament de suport de ServeisTic li donarem les explicacions necessàries. Tant si es tracta d’administrar serveis del seu allotjament, com si necessita aprendre a configurar les adreces de correu electrònic al seu ordinador. Amb aquesta finalitat, podem ajudar-lo utilitzant software d’escriptori remot, de manera que se li podrà explicar el que s’ha de fer veient-ho a la seva pantalla.

3. Administrar un servei d’allotjament amb assistència tècnica, i que el propi servei s’adapti a les necessitats de l’usuari, són aspectes el converteixen en molt més amigable, i agradable de gestionar per part del’administrador. Però l’autèntic objectiu de ServeisTic és ser un col·laborador destacat en l’èxit dels projectes en que participem amb el servei d‘allotjament. Per aquest motiu, vetllem especialment de que l’allotjament s’adapti a les necessitats de la pàgina web o botiga online, en les característiques SEO, i de seguretat. Són diversos aspectes variables en funció de la pàgina o botiga online, i per tant és necessari aplicar algunes modificacions a tots i cadascun dels allotjaments per satisfer-les al màxim.

Els paquets de hosting tenen unes especificacions bàsiques, a partir de les quals es fan les adaptacions en funció de les necessitats de l’usuari. Aquestes característiques són les indicades a continuació:

1. Discs durs M.2 NVMe, la informació s’entreguen molt més ràpid (millorant el posicionament de les pàgines als cercadors).

2. Sistemes amb Amavis + rkhunter i altres. Una combinació òptima per disposar d’un alt nivell de seguretat al sistema en temps real, i amb anàlisis periòdics del servidor.

3. Filtrat SPF, DKIM i DMARC configurats per a cadascun dels dominis, per garantir que el remitent de cada correu és el declarat, evitant gràcies a aquests filtres, una quantitat de spam considerable.. Configuració de filtres per assegurar la legitimitat dels remitents dels correus (tant enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus de suplantació d’identitat.

4. Verificació mensual de redireccions fraudulentes, per evitar que missatges amb informació sensible (generalment factures, pressupostos…) arribin a persones diferents dels seus destinataris, per utilitzar-los de manera fraudulenta.

5. Backup remot amb 3 còpies mensuals, còpies quinzenals, i 7 diàries.

6. Certificat SSL, si el client ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració de la pàgina web o botiga. Inclou l’activació del servei SSL, i del filtre HSTS.

7. Panell de control CWP. Si el client vol utilitzar un altre panell d’administració, només cal que ho indiqui, i se li facilitarà la informació corresponent a la personalització.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinataris erronis, o bé incidències de comunicació). Si es detecta alguna incidència, s’estudien els motius i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui reenviar els correus, o trucar al destinatari per tal que li faciliti una bústia operativa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar i solucionar la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per tal que no es produeixin denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis de hosting, per facilitar que la web o botiga on-line del projecte es mostri amb més agilitat des de tot el món.

11. Hores de assistència tècnica incloses en la contractació i renovació anual dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Caldes de Montbui:

Administració de servidors dedicats i VPS a Caldes de Montbui:

Si el client necessita hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Caldes de Montbui:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Caldes de Montbui:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar la seva web o botiga on-line. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Caldes de Montbui:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Caldes de Montbui:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic disposem de paquets d’hospedatge per un gran ventall de necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


× +info?