Servei d’allotjament de pàgines a Cardona. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada usuari, suport, assistència i assessorament tècnic per posicionar les pàgines web, i millorar-ne la seguretat.

Els proveïdors de hosting web, principalment enfoquen els serveis a dues filosofies de servei molt diferents;

1. En aquest servei habitualment l’usuari es pot fer tasques des de la seva àrea d’administració, però normalment, en el dia a dia se n’acaba fent càrrec el departament tècnic. Es tracta d’un servei que té com a objectiu el funcionament dels serveis del servidor, però si a l’usuari li cal fer alguna adaptació especial, el més normal és que se li denegui.

2. La segona possibilitat és l’oposada. El proveïdor facilita unes eines. I a partir d’aquí l’usuari ha de tenir els coneixements tècnics, o bé la persona per fer-ho. Aquesta opció té avantatges molt clars; Principalment que és molt econòmic. Per l’altre cantó hi ha inconvenients que també criden l’atenció, perquè el suport tècnic és molt limitat o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo immediatament, i sense ajuda, ni la seguretat de tenir algú que indiqui el motiu i la solució de la incidència.


Com és el hosting de pàgines i botigues on-line que us proposa ServeisTic per la vostra empresa?

Els plans de hosting de pàgines web i botigues on-line que s’ofereixen a ServeisTic, van més enllà de les opcions més freqüents, perquè no només permeten els usuaris s’administrin tots els serveis contractats possibles, i en cas que ho prefereixin ens podem encarregar d’aplicar les actualitzacions del servei que sol·licitin, o bé indicar als usuaris que ho demanin com poden fer allò que els faci falta. Sempre i quan no sigui possible, en funció del seu nivell de coneixements tècnics. A més, en els plans d’allotjament de pàgines i botigues on-line s’hi inclouen diversos serveis de valor afegit, consistents en l‘adaptació del servei d’allotjament per incrementar la visibilitat del projecte als cercadors, i la seguretat de la pàgina web o botiga virtual:

1. Els serveis s’administren des d’un panell de control, des d’on el client els pot administrar amb total llibertat. Des d’aquesta àrea el client pot fer tot allò que li calgui amb tots els serveis que hagi contractat a ServeisTic. D’altra banda si l’usuari prefereix oblidar-se de les tasques actualització, en lloc de fer-se les actuacions des de l’àrea d’administració només ha de contactar amb nosaltres per telèfon, ens pot enviar un formulari o bé un email, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes actualitzacions.

2. L’usuari de ServeisTic també disposa del suport i l’assessorament tècnic que en un moment donat pugui necessitar, per fer qualsevol tasca que no sigui capaç de fer sense suport, i si vol, tambe ens podem fer càrrec d’aquestes tasques, que entre altres inclouen l’activació d’adreces de correu, (i si cal, un cop creades en podem fer la configuració remota als seus ordinadors mitjançant connexió amb escriptori remot), així com la migració de pàgines, i botigues virtuals, cap al nostre servei de hosting web, a més de (si cal apuntar els registres DNS, o fins i tot podem fer-nos càrrec de la mediació amb l’actual proveïdor, de manera que el client es pugui oblidar de la migració.

3. Tenir qui ens ajudi si ens fa falta, i alhora, tenir la possibilitat d‘administrar els serveis com preferim, són dues característiques a tenir en compte, que faciliten molt la utilització, i fan que el servei esdevingui molt agradable. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que a més de fer que les pàgines web, o botigues virtuals dels usuaris, i els serveis relacionats funcionin, i funcionin bé. El nostre principal objectiu és ser part dels motius de l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu no només utilitzem, i recomanem el panell de control de servidors de pàgines que ens ofereix més garanties. També personalitzem els allotjaments en funció del que s’hi allotgi, per tal que tant en el relatiu a SEO, com en els aspectes de seguretat, l’allotjament sigui el més adequat possible a les característiques de cadascuna de les pàgines web o botigues que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els clients de ServeisTic gaudeixen d’un millor posicionament, i més garanties de seguretat en el seu hosting i a la seva pàgina o botiga on-line.

Els paquets de hosting tenen unes característiques predeterminades, a partir de les quals es duen a terme les modificacions en funció de les necessitats de l’usuari. A continuació detallem les més rellevants:

1. Discs durs M.2 NVMe, gràcies a aquest sistema la informació es consulten amb més velocitat (millorant el posicionament de les pàgines a Google).

2. Seguretat del sistema amb SpamAssassin, ClamAV, rkhunter. La millor combinació, i amb anàlisis periòdics del servidor.

3. Anàlisi de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cadascun dels dominis, per impedir tant la recepció i l’enviament de correus fraudulents. Configuració de filtres per garantir l‘autenticitat dels remitents dels correus (tant enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus de suplantació d’identitat.

4. Revisió mensual per certificar que al domini de l’usuari no hi ha redireccions de fraudulentes.

5. Backup amb còpies mensuals, còpies quinzenals, i 7 diàries.

6. Activar SSL, si el client ho vol, li instal·lem. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració de la pàgina o botiga on-line . Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. Panell de control CWP Control Web Panel. Si el client vol utilitzar un altre panell d’administració, caldrà que ho sol·liciti, i se li facilitarà la proposta corresponent a la personalització sol·licitada.

8. Revisió diària de correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (bústies mal escrites, o bé errors de comunicació). Si es detecta que hi hagi algun missatge retingut, s’estudien els motius i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui tornar a enviar el missatge, o contactar amb el destinatari per tal que li faciliti una bústia operativa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari i així esbrinar i resoldre la incidència.

9. Alleujar atacs DDOS per evitar errors de servidor a usuaris legítims durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclòs als serveis de hosting, per aconseguir que la pàgina o botiga on-line del projecte es pugui consultar amb més agilitat des de tot el món.

11. Hores de suport tècnic incloses en la contractació i renovació anual dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Cardona:

Administració de servidors dedicats i VPS a Cardona:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cardona:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cardona:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Cardona:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cardona:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, tots ells inclouen un panell de control per administrar els serveis . tots els allotjaments inclouen un valor afegit molt interessant, aquest complement es basa en adaptar el seu servei d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


× +info?