Servei d’allotjament de projectes online a Castellbell i el Vilar. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada usuari, suport, assistència i assessorament tècnic per posicionar les pàgines, i millorar-ne la seguretat.

En el referent a hosting de pàgines, l’habitual és que hi hagi dues possibilitats de servei;

1. És un servei en el que habitualment l’usuari es pot fer tasques des de la seva àrea de control, però normalment, en el dia a dia les acaba realitzant el departament de suport tècnic. En tot cas es tracta d’un servei que es limita a garantir el funcionament de l’allotjament, però si a l’usuari li cal fer alguna adaptació especial, el més normal és que se li denegui.

2. En matèria de servei (i preu) en d’allotjament de dominis es va força d’un extrem a l’altre, i si a la primera opció ho donaven tot fet, en aquesta opció pràcticament tot està per fer. En tot cas, els servidors poden funcionar… més o menys amb una mínima preparació, tot i que és important que per defecte no hi ha configurades les còpies del servidor (i són imprescindibles), ni la instal·lació i configuració d’elements de seguretat (Antispam, antivirus, configuració del Firewall…), perquè s’han de configurar tenint en compte els paràmetres del servidor. En resum, per contractar un servei de baix cost, cal saber el que es necessita per no tenir problemes en el moment menys esperat.


Com és l’allotjament de pàgines web i botigues on-line que proposa ServeisTic per la vostra organització?

El servei d’allotjament de pàgines web i botigues online de ServeisTic, permet les dues possibilitats, a més d’incorporar alguns elements que el fan especialment atractiu, perquè aconsegueixen que les pàgines i botigues virtuals millorin el posicionament:

1. Els serveis s’administren des d’una àrea privada, des d’on l’usuari els administra de manera totalment independent. Des d’aquest espai l’usuari pot fer tot allò que li calgui amb tots els serveis que se li estiguin oferint des de ServeisTic. Per contra si el client vol donar d’alta els serveis sense haver de tocar res, en lloc de fer-se les adaptacions des de l’àrea d’administració només ha de contactar amb el suport tècnic per telèfon, ens pot enviar un formulari o bé un email, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes accions.

2. L’usuari de ServeisTic a més, disposa del suport i la col·laboració tècnica que en un moment donat pugui fer-li falta, per fer qualsevol modificació del servei que no sigui capaç de fer sense assessorament, i si vol, fins i tot se li poden fer aquestes tasques, que entre altres inclouen la creació de bústies, (i si cal, les podem configurar remotament als seus ordinadors mitjançant connexió amb escriptori remot), així com la migració de pàgines web, i botigues on-line, cap al nostre servei d’allotjament web, a més de (és necessari apuntar els registres DNS Domain Name System cap a serveis externs, o fins i tot exercir de mediadors amb l’actual proveïdor, per tal que es pugui oblidar de tot el procés de migració.

3. Tenir qui ens ajudi si ens fa falta, i també poder-nos administrar els serveis com ens agradi més, són dues característiques a tenir en compte, que fan que el servei esdevingui molt més còmode. Però l’autèntic valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues online dels clients, així com els serveis relacionats estiguin operatius, i ho facin satisfactòriament. El nostre principal compromís és ser part dels motius de l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu utilitzem, i recomanem el software per servidors web que ens ofereix més garanties. A més, personalitzem alguns aspectes del hosting, per tal que tant en el relatiu a SEO, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat a les necessitats de les pàgines web o botigues virtuals que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris dels nostres serveis gaudeixen d’un millor posicionament, i també tenen millors garanties de seguretat en el seu allotjament i a la seva pàgina o botiga virtual.

A les personalitzacions del servei d’allotjament de dominis per pàgines web o botigues on-line, cal afegir-hi les característiques i serveis bàsics que s’inclouen per defecte en tots els serveis d’allotjament de pàgines web oferts per ServeisTic:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, el sistema d’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en serveis de hosting per públic estàndard.

2. Sistemes amb SpamAssassin, ClamAV, rkhunter. Una combinació òptima per disposar d’un alt nivell de seguretat al sistema en temps real, i amb escanejos periòdics del servidor.

3. Filtre de correus entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, a cada domini del servidor, per rebre i enviar només missatges procedents de l’emissor declarat. Configuració de sistemes de filtrat de missatges per certificar la legitimitat dels remitents dels missatges (tant enviats com rebuts), amb elsprotocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus de suplantació d’identitat.

4. Certificació mensual de redireccions fraudulentes, per evitar que missatges amb contingut confidencial (generalment factures, pressupostos…) puguin arribar a persones que no són els seus destinataris, per de donar-hi un ús fraudulent.

5. Backup remot amb 3 còpies mensuals, 2 còpies quinzenals, i 7 diàries.

6. Activar SSL, si l’usuari ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho caldrà que ens faciliti l’accés . Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. A ServeisTic considerem que la millor opció és el panell de control CWP. Si el client vol utilitzar un altre panell d’administració, caldrà que ho sol·liciti, i se li facilitarà la proposta corresponent a la personalització sol·licitada.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinatari inexistent, o bé errors de comunicació). En cas de detectar missatges retinguts, es verifiquen les dades i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui reenviar els correus, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una adreça de correu operativa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar i resoldre la incidència.

9. Alleujament d’ atacs DDOS per evitar errors de servidor a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis de hosting, per aconseguir que la pàgina web o botiga del projecte es carregui amb més agilitat des de qualsevol lloc del món.

11. Hores de assistència tècnica incloses en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Castellbell i el Vilar:

Administració de servidors dedicats i VPS a Castellbell i el Vilar:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellbell i el Vilar:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellbell i el Vilar:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Castellbell i el Vilar:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellbell i el Vilar:

Complementàriament als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


× +info?