Servei de hosting de projectes online a Fonollosa. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada client, suport, assistència i acompanyament tècnic per posicionar les pàgines, i millorar-ne la seguretat.

En parlar d’allotjament de pàgines web, per norma el servei s’enfoca des de dues perspectives oposades;

1. És un servei en el que habitualment l’usuari es pot fer algunes tasques des de la seva àrea de control, però normalment, la major part se n’acaba fent càrrec el departament de suport tècnic. Es tracta d’un servei que té com a objectiu el funcionament dels serveis del servidor, però si a l’usuari li cal que es faci alguna adaptació especial, habitualment se li denegui.

2. A l’altre extrem, els proveïdors hosting ofereixen un servei basat al 100% en el desplegament tecnològic. El client contracta els serveis l’allotjament de pàgines per Internet, i es pot (en realitat s’ha d’)administrar ell tots els serveis del seu allotjament de pàgines. Es tracta d’una opció molt més ràpida i eficient quan s’ha d’aplicar qualsevol modificació als serveis de hosting de pàgines contractats, sempre i quan el client tingui els coneixements tècnics indispensables per tal que els allotjaments i dominis funcionin sense necessitar un suport tècnic extern del que no disposen, o bé amb molt poca ajuda de col·laboradors.


Com és el hosting de pàgines i botigues virtuals que us pot oferir ServeisTic per la vostra entitat?

El servei d’allotjament de pàgines i botigues virtuals de ServeisTic, permet les dues opcions, a més d’incorporar diversos elements de valor afegit, que el fan especialment interessant, i faciliten que les pàgines web i botigues virtuals tinguin més visibilitat a Google:

1. Els serveis es gestionen des d’un panell de control, des d’on l’usuari els pot administrar de manera totalment autònoma. Des d’aquesta àrea el client pot fer tot allò que li calgui amb tots els serveis que que li utilitzi de ServeisTic. D’altra banda si el client vol donar d’alta els serveis sense haver de tocar res, en lloc de fer-se les tasques des de l’àrea d’administració només ha de contactar amb nosaltres per telèfon, ens pot enviar un formulari o bé correu electrònic, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes actualitzacions.

2. Un altre aspecte destacat del servei de hosting que s’ofereix a ServeisTic, és que volem ajudar els nostres usuaris, a administrar els seus dominis. Si el nostre client es vol gestionar directament els serveis del seu hosting, i sempre i quan prèviament tingui uns coneixements previs mínims, des del departament tècnic el podrem ajudar, explicant-li els diferents processos de les accions que vulgui efectuar. I en cas que calgui, fins i tot li podrem facilitar aquesta formació des de la pantalla del seu pc amb software d’escriptori remot.

3. Que hi hagi qui es faci càrrec de totes les tasques necessàries, o bé que si hi estem interessats, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques per valorar, que fan que administrar els recursos esdevingui molt agradable. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues dels usuaris, i els serveis que les acompanyen funcionin, i ho facin satisfactòriament. L‘interès de ServeisTic és contribuir, ser un dels elements que facilitin l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu no només fem servir, i recomanem el sistema operatiu de servidors de pàgines que ens genera més confiança. També personalitzem els allotjaments en funció del que s’hi allotja, per ajudar a que tant en el relatiu a SEO, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat possible a les característiques de les pàgines web o botigues on-line que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els clients de ServeisTic obtenen un posicionament més destacat, i també tenen millors garanties de seguretat en el seu allotjament i a la seva pàgina o botiga virtual.

Els serveis d’allotjament tenen unes configuracions predeterminades, sobre les que es duen a terme les persoalitzacions en funció de les necessitats del client. Aquestes característiques són les indicades a continuació:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, l’emmagatzematge més ràpid que es pot contractar en l’actualitat en serveis de hosting per serveis estàndard.

2. Antispam, antivirus, antirootkit; ClamAV, SpamAssassin, rkhunter, escaneig en temps real, i diverses utilitats d’escaneig del sistema que, s’executen periòdicament per detectar infeccions de software maliciós.

3. Filtrat de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cadascun dels dominis, per impedir la recepció com l’enviament de correus fraudulents. Utilització de filtres per garantir l‘autenticitat dels remitents dels correus (tant enviats com rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus fraudulents.

4. Revisió mensual per certificar que al domini de l’usuari no hi ha redireccions de correu il·lícites.

5. Còpies de seguretat remotes diàries , quinzenals (2) i mensuals .

6. Certificat SSL, si el client ho vol, li instal·lem. Per fer-ho caldrà que ens faciliti l’accés . Inclou l’activació del servei, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).

7. Per defecte l’allotjament s’ofereix en panell de control CWP Control Web Panel. Tot i això, si el client prefereix un altre panell de control, caldrà que ho sol·liciti, i es valorarà la possibilitat.

8. Revisió diària de correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinatari inexistent, o bé incidències de comunicació). Si es detecta que hi hagi algun missatge retingut, es verifiquen les dades i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui reenviar els missatges, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una bústia operativa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari per esbrinar i solucionar la incidència.

9. Alleujament d’ atacs DDOS per tal que no es produeixin errors de servidor a usuaris legítims durant un atac DDOS.

10. CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclosa als serveis de hosting, per aconseguir que la pàgina o botiga del projecte respongui amb més agilitat des de qualsevol lloc del món.

11. Hores de assistència tècnica incloses en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Fonollosa:

Administració de servidors dedicats i VPS a Fonollosa:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Fonollosa:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Fonollosa:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga on-line. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Fonollosa:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Fonollosa:

Addicionamement als serveis detallats en aquest apartat. A ServeisTic destaquen també els paquets d’hospedatge, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per administrar els serveis contractats. tots els hostings inclouen un extra que els fa molt especials, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga virtual per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


× +info?