Allotjament de projectes online SEO personalitzat, segons les característiques del projecte, amb assessorament per millorar el posicionament i la seguretat a Martorell

Les empreses d’allotjament web, bàsicament limiten els serveis a dues ofertes molt diferents;

1. Es tracta d’un servei 100% gestionat pel departament tècnic, el client hi port fer algunes modificacions, tot i que habitualment no se’n faci càrrec, i en el moment que ha de fer qualsevol actualització, el més normal és que la transmeti a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. En matèria de servei (i preu) en aspectes d’allotjament de dominis es va d’un extrem a l’altre, i si en l’altra opció ho donaven tot fàcil, en aquesta pràcticament tot s’ha de fer. En tot cas, els servidors poden funcionar… més o menys amb una mínima preparació, tot i que és important que per defecte no hi ha configurades les còpies del servidor (i són imprescindibles), ni la instal·lació i configuració d’elements de seguretat (Antispam, antivirus, configuració del Firewall…), perquè s’han de configurar tenint en compte els paràmetres del servidor. En resum, per contractar un servei de baix cost, cal saber el que es necessita per no tenir problemes en el moment menys esperat.


Quin servei d’allotjament de pàgines i botigues online que us pot oferir ServeisTic per al vostre projecte?

A ServeisTic tenim un enfocament diferent de com oferir els serveis d’allotjament de pàgines web i botigues on-line, i per aquest motiu, oferim la màxima llibertat als nostres usuaris, alhora que vetllem per la seguretat, i l’èxit del seu projecte. Aquest valor afegit, consisteix en la personalització dels espais d’allotjament, a les necessitats del projecte, per tal de donar-li, com a mínim pel que fa al servidor. I acompanyar aquest interès, assessorant el millor possible a cada consulta:

1. Els serveis contractats s’administren des d’un panell de control, des d’on l’usuari els gestiona de manera totalment independent. Des d’aquesta àrea el client pot contractar, cancel·lar, o actualitzar tots els serveis que se li estiguin oferint des de ServeisTic. Per contra si l’usuari prefereix oblidar-se de les tasques de gestió, en lloc de fer-se les adaptacions des de l’àrea privada només ha de contactar amb nosaltres per telèfon, ens pot enviar un formulari o bé correu electrònic, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes accions.

2. D’altra banda, si l’usuari es vol fer càrrec d’algun dels treballs de gestió del seu allotjament, però no té prou seguretat per fer-ho. En cas que el client tingui base a nivell tècnic prèvia, com per assimilar sense haver de dedicar un temps excessiu a la formació per dur a terme aquestes tasques amb garanties, i la vol fer. Des de suport tècnic li donarem les explicacions necessàries. Tant si es tracta d’administrar serveis del seu hosting, com si vol aprendre a configurar les adreces de correu al seu pc. Per fer-ho utilitzem software d’escriptori remot, de manera que se li podrà explicar el que s’ha de fer veient-ho a la seva pantalla.

3. Que disposem del suport tècnic quan ens calgui, i alhora, tenir la possibilitat d‘administrar els serveis com preferim, són dues característiques a tenir en compte, que fan que el servei esdevingui molt amigable. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues dels usuaris, i els serveis que les acompanyen funcionin, i ho facin satisfactòriament. El nostre principal desig és ser un dels serveis clau de l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu utilitzem, i recomanem el software de servidors de pàgines web que ens ofereix més garanties. També personalitzem els allotjaments en funció del que s’hi allotja, per tal que tant en el relatiu a aconseguir un millor posicionament, com en el relatiu a seguretat, el hosting sigui el més adequat possible a les necessitats de les pàgines o botigues que s’hi allotgin. Així, els usuaris dels nostres serveis gaudeixen d’un millor posicionament, i millors garanties de seguretat en el servei d’allotjament i a la seva pàgina web o botiga on-line.

L’adaptació del servei d’allotjament, es realitza a partir de les característiques inicials de l’espai en que s’allotgen els serveis de l’usuari, i que són les següents:

1. Emmagatzematge de dades en discs durs SSD NVMe, millor velocitat d’accés i enviament de dades més ràpid que els sistemes HDD i SSD estàndard utilitzats per la majoria de serveis de hosting. Aquest sistema fa que les pàgines o botigues carreguin més ràpid.

2. Antispam, antivirus, antirootkit, anàlisi en temps real, i escanejos complets diaris o setmanals de tot el sistema per detectar infeccions de software maliciós.

3. Filtrat SPF, DKIM i DMARC configurats per a cadascun dels dominis, per garantir que els remitents dels correus rebuts són els que apareixem a les capçaleres, i així evitar una part important del spam.. Configuració de filtres per garantir l‘autenticitat dels remitents dels correus (ja siguin enviats com rebuts), amb elsprotocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus fraudulents.

4. Certificació periòdica de que no existeixen redireccions de missatges de correu il·lícites.

5. Còpies de seguretat diàries (7), quinzenals i mensuals .

6. Certificat SSL, si l’usuari ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració del projecte. Inclou l’activació del servei SSL, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).

7. A ServeisTic considerem que la millor opció és el panell de control CWP. Tot i això, si el client vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho sol·liciti, i es valorarà la possibilitat.

8. Revisió diària de correus que no s’han pogut entregar, i han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinataris erronis, o bé errors de comunicació). En cas de detectar alguna incidència, es verifiquen les dades i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui tornar a enviar el missatge, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una adreça de correu activa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari i així esbrinar els motius i resoldre la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris legítims durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclosa als serveis de hosting, per aconseguir que la pàgina o botiga del projecte es pugui consultar amb més agilitat des de qualsevol lloc del món.

11. Hores de suport tècnic que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Martorell:

Administració de servidors dedicats i VPS a Martorell:

Pensant en els clients que necessiten hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Martorell:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Martorell:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Martorell:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Martorell:

Complementàriament als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu servei d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


× +info?