Servei de hosting de botigues on-line a Sant Climent de Llobregat. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada usuari, suport, assistència i assessorament tècnic per posicionar les pàgines web, i millorar-ne la seguretat.

En parlar d’allotjament de pàgines web, habitualment el servei es planteja des de dues vessants oposades;

1. És un servei totalment gestionat, en el que l’usuari pot fer algunes adaptacions, tot i que el més normal és que no se’n faci càrrec, i en el moment que ha de fer qualsevol actualització, el més normal és que la transmeti a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. La segona possibilitat és l’oposada. El proveïdor facilita un espai, uns recursos, i de vegades uns manuals. I amb això el client ja pot desenvolupar el seu projecte. Aquesta opció té avantatges molt evidents; Principalment que és molt econòmic. Per l’altre cantó hi ha inconvenients que també criden l’atenció, perquè el suport tècnic és molt limitat o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo “ASAP!”, i sense ajuda, ni la seguretat que dóna tenir algú que indiqui el motiu i la solució del que està passant.


Com és l’allotjament de pàgines web i botigues virtuals que us proposa ServeisTic per al vostre negoci?

A ServeisTic, l’allotjament de pàgines web i botigues virtuals permet les dues possibilitats, a més d’incorporar alguns elements de valor afegit, que el fan especialment útil, perquè faciliten que les pàgines i botigues virtuals resultin més útils:

1. A ServeisTic, el client disposa d‘àrea privada des d’on pot gestionar els serveis i productes contractats. Podent contractar, fer el pagament, gestionar les renovacions, cancel·lar, i en definitiva, gestionar tots els serveis del servei de hosting de pàgines web i botigues virtuals que hagi contractat, ja sigui per Internet, o per telèfon. Sense haver de demanar que un tècnic s’encarregui de cap de les actuacions que habitualment es fan des de l’àrea privada. Però si prefereix que ens en fem càrrec, les modificacions se li faran des del departament tècnic.

2. Un altre aspecte destacat del servei de hosting de ServeisTic, és que volem ajudar els nostres clients, a administrar els seus allotjaments. Si el nostre client es vol gestionar directament els serveis del seu hosting, i sempre i quan prèviament tingui uns coneixements previs mínims, des del departament tècnic l’ajudarem, explicant-li els diferents processos de les accions que vulgui fer. I en cas que faci falta, fins i tot li podrem facilitar aquesta formació des de la pantalla del seu ordinador amb un programa d’escriptori remot.

3. Que hi hagi qui es cuidi de les modificacions en el servei, o que si volem aprendre, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques molt interessants, que faciliten molt la utilització, i fan que el servei esdevingui molt agradable. Però l’autèntic valor afegit de ServeisTic, és que a més de fer que les pàgines, o botigues dels usuaris, i els serveis relacionats estiguin operatius, i ho facin satisfactòriament. L‘interès de ServeisTic és contribuir, ser part dels motius de l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu no només fem servir, i recomanem el panell de control de servidors de pàgines web que considerem millor. I també personalitzem alguns aspectes de l’allotjament, per ajudar a que tant en el relatiu a SEO, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat a les necessitats de les pàgines web o botigues que s’hi allotgin. Així, els usuaris de ServeisTic gaudeixen d’un posicionament més destacat, i també tenen més garanties de seguretat en el seu allotjament i a la seva pàgina o botiga.

La personalització del servei de hosting, es fa a partir de les configuracions inicials del hosting en que s’allotjaran els serveis de l’usuari, i que són les detallades a continuació:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, el sistema d’emmagatzematge més ràpid que es pot contractar en l’actualitat en serveis de hosting per serveis estàndard.

2. Escut permanent amb Amavis (ClamAV+Spamassassin): antivirus, antispam i amb l’antirootkit rkhunter, entre altres, per detectar i neutralitzar qualsevol malware del servidor immediatament.

3. Anàlisi de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cada domini del servidor, per impedir la recepció com l’enviament de correus fraudulents. Configuració de filtres per garantir la legitimitat dels remitents dels missatges (tant enviats com rebuts), amb elsprotocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus fraudulents.

4. Certificació mensual de reenviaments de missatges fraudulents, per evitar que correus amb contingut confidencial (generalment factures, pressupostos…) arribin a persones diferents dels destinataris, per utilitzar-los de manera fraudulenta.

5. Backup amb còpies mensuals, 2 còpies quinzenals, i 7 diàries.

6. Activar SSL, si el client ho vol, li podem fer la instal·lació en pàgines o botigues online. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració del projecte. Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. Per defecte l’allotjament s’ofereix en panell de control CWP Control Web Panel. Tot i això, si l’usuari vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho indiqui, i es valorarà la possibilitat.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (adreces errònies, o bé incidències de comunicació). Si es detecta correus retinguts, s’estudien els motius i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui reenviar els missatges, o trucar al destinatari per tal que li faciliti una bústia operativa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari i així esbrinar i solucionar la incidència.

9. Alleujament d’ atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis d‘allotjament, per aconseguir que la pàgina web o botiga del projecte es pugui consultar més ràpidament des de qualsevol lloc del món.

11. Diverses hores de servei tècnic que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Sant Climent de Llobregat:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Climent de Llobregat:

Quan el client té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Climent de Llobregat:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir els plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Climent de Llobregat:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic tant de web com de botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Climent de Llobregat:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Climent de Llobregat:

Addicionamement als serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’hospedatge, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis . En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


× +info?