Allotjament de pàgines a mida, amb adaptació i suport SEO i de seguretat, per millorar el posicionament de pàgines web a Sant Esteve de Palautordera

Quan es tracta d’allotjament web, habitualment el servei es planteja des de dues vessants oposades;

1. Es tracta d’un servei totalment gestionat pel departament tècnic, el client hi port fer algunes modificacions, tot i que el més normal és que no se’n faci càrrec, i quan necessita qualsevol actualització, el més normal és que la comuniqui a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. A l’altre extrem, els proveïdors d’allotjament ofereixen serveis que es basen al 100% en el desplegament tecnològic. En aquest tipus d‘allotjament el client contracta els serveis l’allotjament de pàgines per Internet, i pot (en realitat s’ha d’)administrar ell tots els serveis del seu paquet d’allotjament web. Aquesta és una opció molt més àgil i pràctica per aplicar qualsevol modificació als serveis de hosting de pàgines contractats, sempre i quan el client disposi dels coneixements tècnics indispensables per tal que els serveis contractats funcionin sense necessitar un assessorament tècnic extern del que no disposen, o bé amb molt poca ajuda de col·laboradors.


Com és el hosting de pàgines i botigues online que us pot oferir ServeisTic per la vostra entitat?

A ServeisTic, el servei d’allotjament de pàgines i botigues online és compatible amb les dues opcions, a més incorpora diversos elements de valor afegit, que el fan especialment útil, perquè milloren la utilitat de la seva pàgina o botiga virtual:

1. Tots els serveis d’allotjament de pàgines web, botigues on-line i administració de dominis que ofereix ServeisTic es poden gestionar des de l’àrea d’administració. Tot i això, el plantejament del servei que oferim des de ServeisTic als nostres clients vol donar la millor resposta possible a totes les tipologies de clients, i per aquest motiu, en cas que el client ho prefereixi, només ha de demanar-nos el que li calgui, i farem per ell les tasques que requereixi.

2. L’usuari de ServeisTic a més, disposa del suport i la col·laboració tècnica que pugui fer-li falta, per fer qualsevol modificació del servei que no sigui capaç de fer sense suport, i si vol, tambe se li poden fer aquestes tasques, que entre altres inclouen l’activació d’adreces, (i si cal, es poden configurar remotament als seus equips mitjançant connexió amb escriptori remot), així com la migració de pàgines, i botigues virtuals, cap al nostre servei d’allotjament web, a més de (si cal preparar els registres DNS Domain Name System cap a serveis externs, o fins i tot fer de mediadors amb l’actual proveïdor, de manera que el client es pugui oblidar de tot el procés de migració del domini fins la seva finalització.

3. Que hi hagi qui es faci càrrec de totes les tasques necessàries, o que si volem aprendre, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques molt interessants, que faciliten molt la utilització, i fan que administrar els recursos esdevingui molt amigable. Però l’autèntic valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines web, o botigues on-line dels usuaris, i els serveis que les acompanyen estiguin operatius, i funcionin bé. El nostre principal compromís és ser part dels motius de l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu fem servir, i recomanem el panell de control de servidors web que ens genera més confiança. També personalitzem els allotjaments en funció de la programació del que s’hi allotgi, per tal que tant en el relatiu a posicionament, com en els aspectes de seguretat, l’allotjament sigui el més adequat possible a les característiques de les pàgines web o botigues virtuals que s’hi allotgin. Així, els clients dels nostres serveis gaudeixen d’un posicionament més destacat, i també tenen millors garanties de seguretat en el servei de hosting i a la seva pàgina o botiga virtual.

La personalització del servei d’allotjament, es realitza sobre les configuracions inicials del hosting en que s’allotjaran els dominis del client, i que són les següents:

1. Emmagatzematge de dades en discs durs SSD NVMe, millor rapidesa d’accés i enviament d’informació més ràpid que els sistemes HDD i SSD estàndard utilitzats per la majoria de serveis d’allotjament. Permet que les pàgines o botigues carreguin molt abans.

2. Antispam, antivirus, antirootkit, anàlisi en temps real, i utilitats d’anàlisi del sistema que, s’executen periòdicament per detectar la presència de software maliciós.

3. Filtres SPF, DKIM i DMARC configurats per a cadascun dels dominis, per tenir la seguretat que els remitents dels correus rebuts són els declarats a les capçaleres, i així evitar una part important del spam.. Configuració de sistemes de filtrat de missatges per assegurar l‘autenticitat dels remitents dels missatges (ja siguin enviats com rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus fraudulents.

4. Revisió mensual per verificar que al domini de l’usuari no hi ha redireccions de fraudulentes.

5. Còpies de seguretat remotes diàries (7), quinzenals (2) i mensuals .

6. Activació de SSL, si el client ho vol, li podem fer la instal·lació en pàgines web o botigues on-line. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració de la pàgina web o botiga online . S’hi inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. Panell de control CWP Control Web Panel. Si l’usuari vol utilitzar un altre panell de control, només cal que ho sol·liciti, i se li facilitarà la informació corresponent a la personalització.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinatari inexistent, o bé errors de comunicació). Si es detecta alguna incidència, s’estudien els motius i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui reenviar els missatges, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una adreça de correu activa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari per esbrinar i resoldre la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per tal que no es produeixin denegacions de servei a usuaris legítims durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclòs als serveis d‘allotjament, per aconseguir que la pàgina o botiga online del projecte respongui més ràpidament des de qualsevol lloc del món.

11. Hores de servei tècnic incloses en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Sant Esteve de Palautordera:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Esteve de Palautordera:

Per aquells clients als que els cal allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Esteve de Palautordera:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Esteve de Palautordera:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de pàgines web com de botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Esteve de Palautordera:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Esteve de Palautordera:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting de pàgines, que igualment permeten una administració completa dels recursos. tots els hostings inclouen un valor afegit molt interessant, aquest extra rau en adaptar el seu servei de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


× +info?