Servei de hosting de botigues online a Sant Martí de Centelles. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada client, suport, assistència i acompanyament tècnic per posicionar les pàgines, i millorar-ne la seguretat.

Les empreses d’allotjament de pàgines web, bàsicament limiten els serveis a dues filosofies de servei molt diferents;

1. En aquest servei habitualment l’usuari es pot fer tasques des de la seva àrea de control, però normalment, la major part se n’acaba fent càrrec el departament de suport tècnic. Es tracta d’un servei que té com a objectiu el funcionament correcte dels serveis del servidor, però si a l’usuari li cal fer alguna adaptació especial, habitualment se li denegui.

2. La segona opció és a les antípodes de la primera. El proveïdor facilita un espai, uns recursos, i de vegades uns manuals. I amb això l’usuari ja pot desenvolupar el seu projecte. Aquesta opció té avantatges molt evidents; Principalment que és molt econòmic. Però l’inconvenient principal també es veu immediatament, perquè el suport tècnic és pràcticament inexistent o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo immediatament, i sense ajuda, ni la seguretat de tenir algú que pugui assenyalar el motiu i la solució del que està passant.


Com és l’allotjament de pàgines i botigues online que us pot oferir ServeisTic per al vostre negoci?

A ServeisTic tenim un enfocament particular dels serveis de hosting de pàgines web i botigues online, i per aquest motiu, oferim la màxima llibertat als usuaris, alhora que estem atents a la seguretat, i l’èxit del seu projecte. El que ens diferencia dels serveis de hosting que es poden contractar habitualment, és que adaptem els espais d’allotjament, a les necessitats dela iniciativa, per tal de donar-li, com a mínim pel que fa al servidor. I acompanyar aquest interès, assessorant el millor possible a cada consulta:

1. Els serveis contractats es gestionen des d’un panell de control, des d’on el client els pot gestionar amb total llibertat. Des d’aquesta àrea l’usuari pot contractar, cancel·lar, o actualitzar tots els serveis que se li estiguin oferint des de ServeisTic. D’altra banda si el client ho prefereix, en lloc de fer-se les actuacions des del panell de control només ha de contactar amb nosaltres per telèfon, enviar-nos un formulari o bé correu electrònic, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes modificacions.

2. Un altre aspecte destacat del servei d’allotjament que s’ofereix a ServeisTic, és la predisposició a ajudar els nostres clients, a administrar els seus allotjaments. Si el nostre client prefereix administrar directament els serveis del seu allotjament, i sempre i quan tingui les nocions tècniques mínimes, des del departament tècnic el podrem ajudar, explicant-li com fer cadascuna de les actualitzacions. I en cas que calgui, fins i tot li podrem explicar com fer-les des de seva pròpia pantalla, utilitzant l’escriptori remot.

3. Tenir qui ens ajudi si ens fa falta, i també poder-nos gestionar els serveis com ens agradi més, són dues característiques molt interessants, que faciliten molt la utilització, i fan que administrar els recursos esdevingui molt més còmode. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues on-line dels clients, i els serveis relacionats estiguin operatius, i funcionin perfectament. El nostre principal objectiu és ser part dels motius de l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu fem servir, i recomanem el software de servidors de pàgines web que ens genera més confiança. També personalitzem els allotjaments en funció de la programació del que s’hi allotgi, per tal que tant en el relatiu a aconseguir un millor posicionament, com en els aspectes de seguretat, l’allotjament sigui el més adequat possible a les característiques de les pàgines o botigues on-line que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris dels nostres serveis gaudeixen d’un posicionament més destacat, i millors garanties de seguretat en el servei de hosting i a la seva pàgina web o botiga.

La personalització del servei d’allotjament, s’efectua a partir de les característiques inicials del servei en que s’allotjaran els serveis contractats, i que són les següents:

1. Discs durs M.2 NVMe, gràcies a aquest sistema les dades s’entreguen molt més ràpid (millorant el posicionament de les pàgines a Google).

2. Protecció amb SpamAssassin, ClamAV, rkhunter. La millor combinació, i amb escanejos periòdics del servidor.

3. Anàlisi de missatges d’e-mail entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cada domini del servidor, per rebre i enviar només correus procedents de l’emissor declarat a les capçaleres. Configuració de sistemes de filtrat de correus per assegurar l‘autenticitat dels remitents dels missatges de correu (ja siguin enviats com rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus de suplantació d’identitat.

4. Revisar mensualment per certificar que al domini de l’usuari no hi ha redireccions de fraudulentes.

5. Còpies de seguretat programades set durant la darrera setmana, una cada 15 dies, i els darrers mesos.

6. Certificat de seguretat SSL disponible, si l’usuari ho vol, li podem fer la instal·lació en pàgines web o botigues online. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració de la pàgina o botiga. S’hi inclou l’activació del servei SSL, i del filtre HSTS.

7. Panell de control CWP Control Web Panel. Si l’usuari vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho sol·liciti, i es valorarà la possibilitat.

8. Revisió diària de correus que no s’han pogut entregar, i han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinataris erronis, o bé errors de comunicació). En cas de que hi hagi que hi hagi algun correu retingut, s’estudien els motius i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui tornar a enviar el missatge, o contactar amb el destinatari per tal que li faciliti una adreça de correu activa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari i així esbrinar els motius i solucionar la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclosa als serveis d‘allotjament, per facilitar que la pàgina web o botiga online del projecte respongui més ràpidament des de tot el món.

11. Diverses hores de servei tècnic que s’inclouen en la contractació i renovació anual dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Sant Martí de Centelles:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Martí de Centelles:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Martí de Centelles:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, així es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Martí de Centelles:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de web com de botigues on-line. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga on-line. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Martí de Centelles:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Martí de Centelles:

A més dels serveis detallats en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que igualment permeten una administració completa dels serveis. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla de hosting per adequar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


× +info?