Hosting de botigues on-line a mida, amb personalització i acompanyament SEO i de seguretat, per millorar el posicionament de pàgines web a Santa Maria de Martorelles

Quan es tracta d’allotjament de pàgines, per norma el servei s’enfoca des de dues perspectives molt diferents;

1. És un servei totalment gestionat, el client hi port fer algunes adaptacions, tot i que habitualment no se’n faci càrrec, i en el moment que ha de fer qualsevol actualització, el més normal és que la comuniqui a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. La segona possibilitat és exactament a l’inrevés. El proveïdor facilita unes eines. I amb això el client ja pot desenvolupar el seu projecte. Aquesta opció té avantatges molt clars; I és que en no tenir suport, i contractar únicament recursos, resulta molt econòmic. Per l’altre cantó hi ha inconvenients que també cal tenir en compte, perquè el suport tècnic és pràcticament inexistent o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo “ASAP!”, i sense ajuda, ni la seguretat de tenir algú que pugui assenyalar el motiu i la solució de la incidència.


Quin servei de hosting de pàgines web i botigues virtuals que proposa ServeisTic per la vostra iniciativa?

A ServeisTic treballem amb un enfocament diferent de com oferir els serveis d’allotjament de pàgines web i botigues online, i per aquest motiu, oferim la màxima llibertat als usuaris, alhora que estem atents a la seguretat, i l’èxit del seu projecte. El que ens diferencia dels serveis de hosting que es poden contractar habitualment, és que adaptem els espais d’allotjament, a les caracterítiques dela pàgina, per tal doferir-li, com a mínim pel que fa al servidor. I acompanyar aquest interès, assessorant el millor possible a cada consulta:

1. Els serveis es gestionen des d’una àrea privada, des d’on el client els pot gestionar de manera totalment independent. Des d’aquesta àrea el client pot fer tot el que necessiti amb tots els serveis que se li estiguin oferint des de ServeisTic. Per contra si l’usuari no vol haver d’entrar a cap pàgina per gestionar el seu allotjament, en lloc de fer-se les actuacions des de l’àrea d’administració només ha de contactar amb el suport tècnic per telèfon, ens pot enviar un formulari o bé un email, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes adaptacions.

2. Sovint l’usuari es vol responsabilitzar ell mateix d’algun dels treballs d’administració tècnica del seu hosting, però no té prou seguretat per fer-ho. En cas que l’usuari tingui la suficient coneixements tècnics, com per assimilar sense haver de dedicar massa temps la formació per efectuar aquestes tasques amb garanties, i la vol fer. Des de suport tècnic li donarem les explicacions necessàries. Tant si vol administrar el seus serveis de hosting, com si vol aprendre a configurar les adreces de correu al seu equip. Per fer-ho utilitzem software d’escriptori remot, de manera que se li podrà explicar el que s’ha de fer veient-ho a la seva pantalla.

3. Que hi hagi qui es cuidi de totes les tasques necessàries, o bé que si volem aprendre, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques per valorar, que fan que el servei esdevingui molt més còmode. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues virtuals dels clients, i els serveis que les acompanyen estiguin operatius, i funcionin perfectament. El nostre principal compromís és ser un dels elements que facilitin l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu fem servir, i recomanem el sistema operatiu per servidors web que ens genera més confiança. També personalitzem els allotjaments en funció de la programació del que s’hi allotja, per tal que tant en el relatiu a aconseguir un millor posicionament, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat possible a les característiques de les pàgines web o botigues online que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris dels nostres serveis gaudeixen d’un posicionament més destacat, i també tenen més garanties de seguretat en el seu hosting i a la seva pàgina o botiga online.

A les adaptacions dels serveis de hosting de dominis per pàgines o botigues virtuals, cal afegir-hi les especificacions i serveis bàsics que s’inclouen per defecte en tots els serveis d’allotjament de pàgines web oferts per ServeisTic:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, el sistema d’emmagatzematge més ràpid que es pot contractar en serveis de hosting per serveis estàndard.

2. Escut permanent amb Amavis (ClamAV+Spamassassin): antivirus, antispam i amb l’antirootkit rkhunter, entre altres, per detectar i neutralitzar qualsevol malware del servidor immediatament.

3. Filtrat SPF, DKIM i DMARC configurats per cada domini, per garantir que els emissors dels missatges rebuts són els declarats a les capçaleres, evitant gràcies a aquests filtres, una quantitat de spam considerable.. Configuració de filtres per assegurar la legitimitat dels remitents dels correus (tant enviats com rebuts), amb elsprotocols SPF, DKIM, DMARC per evitar el trànsit de correus de suplantació d’identitat.

4. Revisió periòdica de redireccions fraudulentes, per evitar que missatges amb contingut confidencial (generalment factures, pressupostos…) arribin a persones diferents dels seus destinataris, amb la finalitat de donar-hi un ús fraudulent.

5. Còpies de seguretat remotes diàries , quinzenals i mensuals (3).

6. Activar SSL, si l’usuari ho vol, li podem fer la instal·lació en pàgines web o botigues. Per fer-ho caldrà que ens faciliti l’accés a l’administració. Inclou l’activació del servei SSL, i del filtre HSTS.

7. Panell de control CWP Control Web Panel. Si l’usuari vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho sol·liciti, i se li facilitarà la informació corresponent a la personalització sol·licitada.

8. Revisió diària de correus que no s’han pogut entregar, i han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (adreces errònies, o bé problemes de comunicació). Si es detecta missatges retinguts, es verifiquen les dades i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui reenviar els missatges, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una bústia operativa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari i així esbrinar i solucionar la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per tal que no es produeixin errors de servidor a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis d‘allotjament, per aconseguir que la pàgina web o botiga online del projecte respongui amb més agilitat des de tot el món.

11. Hores de assistència tècnica que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Santa Maria de Martorelles:

Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Maria de Martorelles:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Maria de Martorelles:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Maria de Martorelles:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Maria de Martorelles:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Maria de Martorelles:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest complement En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


× +info?