Hosting de projectes online a mida, amb adaptació i suport SEO i de seguretat, per millorar el posicionament web a Torrelles de Llobregat

Quan es tracta de hosting web, per norma el servei s’enfoca des de dues perspectives molt diferents;

1. És un servei que es basa en ocupar-se de gairebé totes les tasques que l’usuari pot necessitar, al que se li permet gestionar alguns serveis, com el correu, accedir a l’espai per FTP, i poca cosa més, perquè quan es contracta aquest tipus de servei el més habitual és que no vulgui fer-se càrrec d’aquestes tasques, i per estalviar-se ensurts prefereix que se’n faci càrrec el seu proveïdor.

2. A l’altre extrem, els proveïdors hosting ofereixen un servei basat al 100% en el desplegament de mitjans tecnològics. En aquest tipus d‘allotjament el client contracta de hosting de pàgines per Internet, i es pot (en realitat s’ha d’)administrar ell tots els serveis del seu allotjament web. Es tracta d’una opció molt més àgil i eficient per aplicar qualsevol modificació als serveis de hosting web contractats, sempre i quan el client tingui els coneixements o de la persona adequada per tal que els allotjaments i dominis funcionin correctament sense necessitar un suport tècnic extern del que no disposen, o bé amb molt poca ajuda de col·laboradors.


Com és el hosting de pàgines web i botigues on-line que pot oferir ServeisTic per la vostra entitat?

A ServeisTic, el servei d’allotjament de pàgines i botigues online permet les dues possibilitats, a més incorpora alguns elements de valor afegit, que el fan molt més interessant, i aconsegueixen que les pàgines i botigues online tinguin un millor posicionament:

1. Els serveis contractats s’administren des d’una àrea d’administració, des d’on el client els administra amb total llibertat. Des d’aquesta àrea el client pot contractar, donar de baixa, o actualitzar tots els serveis que que li utilitzi de ServeisTic. Per contra si el client ho prefereix, en lloc de fer-se les tasques des del panell de control només ha de contactar amb nosaltres per telèfon, enviar-nos un formulari o bé un email, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes actualitzacions.

2. Sovint l’usuari es vol fer càrrec d’algun dels treballs de gestió del seu hosting, però no sap com fer-ho. En cas que el client tingui la suficient formació tècnica, com per assimilar fàcilment la formació per realitzar aquest tipus de tasques amb garanties, i la vol fer. Des del departament de suport de ServeisTic l’ajudarem. Tant si vol administrar el seus serveis de hosting, com si vol aprendre a configurar adreces de correu al seu ordinador. Per fer-ho utilitzem programes d’escriptori remot, que se li podrà explicar el que s’ha de fer veient-ho a la seva pantalla.

3. Poder disposar d’assistència, i que el servei d’allotjament s’adapti, són aspectes fan que resulti molt més fàcil, i agradable d’administrar per part del’administrador. Però el veritable objectiu de ServeisTic és ser una part important en l’èxit dels projectes en que participem amb el servei de hosting. Per aquest motiu, vetllem especialment de que el hosting s’adapti a les necessitats de la pàgina o botiga virtual, en el referent a SEO, i de seguretat. Es tracta d’aspectes variables en funció de la pàgina o botiga virtual, de manera que és necessari aplicar algunes modificacions a tots i cadascun dels allotjaments per tal que en treguin el màxim profit.

Els serveis de hosting tenen unes configuracions bàsiques, a partir de les quals es fan les modificacions en funció de les necessitats del projecte. Aquestes característiques són les indicades a continuació:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, l’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en l’actualitat en serveis de hosting per públic estàndard.

2. Escut permanent amb Amavis (ClamAV+Spamassassin): antivirus, antispam i amb l’antirootkit rkhunter, entre altres, per detectar i eliminar qualsevol malware del servidor immediatament.

3. Anàlisi de correus entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cada domini del servidor, per rebre i enviar únicament correus procedents de l’emissor declarat. Utilització de filtres per assegurar la legitimitat dels remitents dels missatges de correu (ja siguin enviats com rebuts), amb elsprotocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus fraudulents.

4. Verificació periòdica d’inexistència de redireccions de missatges de correu il·lícites.

5. Backup amb còpies mensuals, còpies quinzenals, i 7 diàries.

6. Activació de SSL, si el client ho vol, li podem fer la instal·lació en pàgines web o botigues virtuals. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració del projecte. S’hi inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. A ServeisTic considerem que la millor opció és el panell de control CWP Control Web Panel. Tot i això, si l’usuari prefereix un altre panell d’administració, caldrà que ho indiqui, i es valorarà la possibilitat.

8. Diàriament es revisen els correus que no s’han pogut entregar, i han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (adreces errònies, o bé problemes de comunicació). En cas de detectar que hi hagi algun correu retingut, s’estudien els motius i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui tornar a enviar el correu, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una adreça de correu activa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar i solucionar la incidència.

9. Resistència a atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclòs als serveis d‘allotjament, per aconseguir que la web o botiga online del projecte es pugui consultar amb més agilitat des de qualsevol lloc del món.

11. Diverses hores de assistència tècnica incloses en les contractacions i les renovacions dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Torrelles de Llobregat:

Administració de servidors dedicats i VPS a Torrelles de Llobregat:

Si el client té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Torrelles de Llobregat:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Torrelles de Llobregat:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Torrelles de Llobregat:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Torrelles de Llobregat:

Complementàriament als serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els plans de hosting, tots ells inclouen un backoffice per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu servei d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


× +info?