Servei de hosting de pàgines a Vallgorguina. SEO amb adaptacions a les necessitats de cada client, suport, assistència i acompanyament tècnic per posicionar les pàgines, i millorar-ne la seguretat.

Quan es tracta de hosting de pàgines web, habitualment el servei s’enfoca des de dues perspectives molt diferents;

1. Es tracta d’un servei 100% administrat pel departament tècnic, en el que l’usuari pot fer algunes adaptacions, tot i que el més normal és que no se’n faci càrrec, i quan necessita qualsevol cosa, el més normal és que la comuniqui a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. En el relatiu a servei (i preu) en aspectes de hosting de pàgines es va d’un extrem a l’altre, i si a la primera opció ho donaven tot fàcil, en aquesta pràcticament tot s’ha de fer. En tot cas, els servidors poden funcionar… més o menys amb una mínima preparació, tot i que és important que per defecte no hi ha configurades les còpies del servidor (i són imprescindibles), ni la instal·lació i configuració d’elements de seguretat (Antispam, antivirus, configuració del Firewall…), perquè s’han de configurar tenint en compte els paràmetres del servidor. En resum, per contractar un servei de baix cost, cal saber el que es necessita per no tenir problemes quan el servidor estigui funcionant.


Quin servei d’allotjament de pàgines web i botigues on-line que proposa ServeisTic per la vostra iniciativa?

Els paquets d’allotjament de pàgines i botigues on-line que es poden contractar a ServeisTic, van més enllà de les opcions estàndard, i és que a més de permetre que els clients es gestionin tots els serveis contractats possibles, i si ho volen poder-nos encarregar d’aplicar qualsevol modificació que sol·licitin, o bé explicar als clients que ho sol·licitin com poden fer allò que el calgui. En cas que no resulti possible, en funció del seu nivell tècnic. A més, en els plans de hosting de pàgines i botigues virtuals s’hi inclouen diversos serveis de valor afegit, consistents en l‘adaptació del servei de hosting per incrementar les oportunitats d’èxit del projecte als cercadors, i la seguretat de la pàgina web o botiga on-line:

1. A ServeisTic, l’usuari disposa d‘àrea privada des d’on pot administrar els serveis i productes contractats. Podent donar d’alta, fer el pagament, gestionar les renovacions, donar de baixa, i en definitiva, administrar tot el relacionat amb el servei de hosting de pàgines i botigues online que hagi contractat, ja sigui per Internet, o per telèfon. Sense necessitar que un tècnic hagi de fer cap de les actuacions que habitualment es poden efectuar des de l’àrea privada. Tot i que si ho prefereix, aquestes tasques se li poden realitzar des del departament tècnic.

2. Sovint l’usuari es vol encarregar d’alguna tasca de gestió del seu hosting, però no sap com fer-ho. En cas que el client tingui base a nivell tècnic prèvia, com per assimilar sense haver de dedicar massa temps la formació per realitzar aquest tipus de tasques amb garanties, i a més l’interès per fer-la. Des del departament de suport de ServeisTic li donarem les explicacions necessàries. Tant si vol administrar el seus serveis de hosting, com si vol aprendre a configurar adreces de correu al seu ordinador. Per fer-ho utilitzem programes d’escriptori remot, de manera que permeten mostrar com es fa cada modificació del hosting a la pantalla de l’usuari que ho ha d’aprendre.

3. La comoditat, i que el servei s’amotlli a les necessitats de l’usuari, són aspectes fan que resulti molt més fàcil, i agradable d’administrar per part del responsable. Però el veritable compromís de ServeisTic és ser una peça valuosa en l’èxit dels projectes als que donem servei. Per aquest motiu, ens preocupem especialment de que el hosting s’adapti a les necessitats de la pàgina web o botiga online, en el referent a SEO, i de seguretat. Es tracta d’aspectes variables en funció del projecte, i per tant és necessari aplicar algunes modificacions a tots i cadascun dels allotjaments per satisfer-les al màxim.

Els plans de hosting tenen unes característiques predeterminades, sobre les que es duen a terme les modificacions en funció de les necessitats de l’usuari. A continuació detallem les més rellevants:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, l’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en serveis d’allotjament per públic estàndard.

2. Seguretat del sistema amb Antispam, Antivirus, Antirootkit. La millor combinació, i amb escanejos periòdics del servidor.

3. Filtre de missatges d’e-mail entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cadascun dels dominis, per rebre i enviar només correus procedents de l’emissor declarat. Utilització de sistemes de filtrat de correus per garantir l‘autenticitat dels remitents dels missatges (tant enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus de suplantació d’identitat.

4. Revisió mensual per certificar que al domini del client no hi ha redireccions de correu fraudulentes.

5. Còpies Backup de seguretat programades set durant la darrera setmana, cada 15 dies, i els darrers mesos.

6. Activació de SSL, si el client ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració de la pàgina o botiga on-line . Inclou l’activació del servei SSL, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).

7. A ServeisTic preferim utilitzar el panell de control CWP. Si el client vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho indiqui, i es valorarà la possibilitat.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinatari inexistent, o bé errors de comunicació). Si es detecta missatges retinguts, s’estudien els motius i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui reenviar els correus, o contactar amb el destinatari per tal que li faciliti una adreça de correu activa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari per esbrinar els motius i resoldre la incidència.

9. Mitigar d’ atacs DDOS per tal que no es produeixin denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis de hosting, per facilitar que la pàgina o botiga online del projecte es carregui amb més agilitat des de tot el món.

11. Hores de assistència tècnica que s’inclouen en la contractació i renovació anual dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Vallgorguina:

Administració de servidors dedicats i VPS a Vallgorguina:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Vallgorguina:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir els plugins i programació web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, aquestes activitats es poden limitar a enviar spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vallgorguina:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Vallgorguina:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vallgorguina:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic tenim paquets d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, tots ells inclouen un backoffice per gestionar els serveis . tots els hostings inclouen un complement molt interessant, aquest extra consisteix en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne el SEO. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


× +info?