Hosting de botigues virtuals a mida, amb personalització i acompanyament SEO i de seguretat, per millorar el posicionament de pàgines web a Cabrera d’Anoia

Quan es tracta d’allotjament de pàgines web, habitualment el servei s’enfoca des de dues perspectives molt diferents;

1. Basant el servei en fer-se càrrec de pràcticament totes les actualitzacions que l’usuari pot necessitar, al que se li permet controlar alguns serveis, com el correu, accedir a l’espai per FTP, i en realitat poca cosa més, perquè qui contracta aquests serveis el més habitual és que no vulgui preocupar-se d’aquestes tasques, i renuncia a aquesta responsabilitat per tal que ho faci el seu proveïdor.

2. A l’altre extrem, els proveïdors d’allotjament ofereixen un servei basat al 100% en el desplegament de mitjans tecnològics. En aquest tipus d‘allotjament el client contracta l’allotjament web per Internet, i pot (en realitat s’ha d’)administrar ell tots els serveis del seu allotjament web. Aquesta és una opció molt més ràpida i pràctica per aplicar qualsevol modificació als serveis de hosting de pàgines web que ha contractat, sempre i quan el client tingui els coneixements o de la persona adequada per tal que els allotjaments i dominis funcionin adequadament sense necessitar un suport tècnic extern del que no disposen, o bé amb molt poca ajuda de col·laboradors.


Quin servei de hosting de pàgines i botigues on-line que proposa ServeisTic per al vostre projecte?

Els paquets de hosting de pàgines i botigues online que s’ofereixen a ServeisTic, són una mica diferents de les opcions més freqüents, i és que a més de permetre que els clients s’administrin tots els serveis contractats possibles, i si ho volen ens podem encarregar d’aplicar qualsevol modificació que requereixin, o bé indicar als clients que ho demanin com poden fer allò que els faci falta. En cas que no sigui possible, en funció del seu nivell tècnic. A més, en els paquets d’allotjament de pàgines web i botigues on-line s’hi inclouen serveis que resulten molt útils per maximitzar l’aprofitament de les iniciatives, consistents en la personalització de l’espai d’allotjament per incrementar la visibilitat del projecte als cercadors, i la seguretat de la pàgina web o botiga online:

1. A ServeisTic, el client disposa d’un panell de control des d’on pot gestionar els serveis i productes contractats. Podent donar d’alta, fer el pagament, renovar, donar de baixa, i en definitiva, gestionar totes les prestacions del pla de hosting de pàgines i botigues on-line que hagi contractat, ja sigui personalment, o per telèfon. I d’aquesta manera cuidar-se de totes les modificacions que es realitzen des del panell de control del client. Però si no vol administrar personalment els seus serveis, aquestes tasques se li faran des del suport tècnic.

2. D’altra banda, si l’usuari es vol responsabilitzar ell mateix d’algun dels treballs d’administració tècnica del seu allotjament, però no sap com fer-ho. En cas que el client tingui formació tècnica, com per assimilar fàcilment la formació per realitzar aquestes tasques amb garanties, i la vol fer. Des del departament de suport de ServeisTic li donarem les explicacions necessàries. Tant si vol administrar el seus serveis de hosting, com si necessita configurar les adreces de correu electrònic al seu ordinador. Per fer-ho utilitzem programes d’escriptori remot, que permeten mostrar el procés de cada modificació del hosting a la pantalla de l’usuari que ho ha de veure.

3. Que hi hagi qui es faci càrrec de tot el que ens calgui, o bé que si hi estem interessats, estiguin disposats a ajudar-nos a administrar els serveis disponibles al servidor, són dues característiques per valorar, que faciliten molt la utilització, i fan que el servei esdevingui molt còmode. Però l’autèntic valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines web, o botigues virtuals dels clients, així com els serveis que les acompanyen estiguin operatius, i ho facin satisfactòriament. El nostre principal desig és ser un dels elements que facilitin l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu no només fem servir, i recomanem el sistema operatiu per servidors de pàgines web que ens genera més confiança. A més, personalitzem alguns aspectes del hosting, per tal que tant en el relatiu a millorar el posicionament, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat a les característiques de cadascuna de les pàgines o botigues virtuals que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris de ServeisTic obtenen un millor posicionament, i també tenen millors garanties de seguretat en el seu hosting i a la seva pàgina web o botiga online.

Els plans de hosting tenen unes especificacions predeterminades, sobre les que es fan les persoalitzacions en funció de les necessitats del projecte. A continuació detallem les més rellevants:

1. Emmagatzematge de dades en discs durs SSD NVMe, que garanteixen la màxima velocitat d’accés i enviament de dades més ràpid que els sistemes HDD i SSD habituals utilitzats per la majoria de serveis de hosting. Aquest sistema fa que les pàgines o botigues virtuals es vegin més ràpid.

2. Protecció amb Amavis + rkhunter i altres. La millor combinació, i amb escanejos periòdics del servidor.

3. Filtrat de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cada domini del servidor, per impedir tant la recepció com l’enviament de correus fraudulents. Utilització de sistemes de filtrat de missatges per garantir la legitimitat dels remitents dels missatges de correu (ja siguin enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus de suplantació d’identitat.

4. Revisió periòdica de reenviaments de correu fraudulents, per evitar que missatges amb contingut confidencial (generalment factures, pressupostos…) puguin arribar a persones diferents dels destinataris, amb la finalitat de donar-hi un ús fraudulent.

5. Backup amb còpies mensuals, 2 còpies quinzenals, i 7 diàries.

6. Activar SSL, si l’usuari ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho caldrà que ens faciliti l’accés a l’administració. S’hi inclou l’activació del servei, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).

7. Panell de control CWP. Tot i això, si el client prefereix un altre panell d’administració, caldrà que ho indiqui, i es valorarà la possibilitat.

8. Diàriament es revisen els correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (adreces errònies, o bé problemes de comunicació). Si es detecta alguna incidència, s’estudien els motius i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui tornar a enviar el missatge, o trucar al destinatari per tal que li faciliti una adreça de correu activa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari i així esbrinar i solucionar la incidència.

9. Alleujar atacs DDOS per tal que no es produeixin denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclosa als serveis d‘allotjament, per facilitar que la pàgina o botiga online del projecte es mostri més ràpidament des de tot el món.

11. Hores de suport tècnic incloses en la contractació i renovació anual dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Cabrera d’Anoia:

Administració de servidors dedicats i VPS a Cabrera d’Anoia:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cabrera d’Anoia:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a enviar spam utilitzant la pàgina que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cabrera d’Anoia:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Cabrera d’Anoia:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cabrera d’Anoia:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. tots els hostings inclouen un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan descrites als apartats d’hospedatge de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


× +info?