Hosting de pàgines a mida, amb adaptació i suport SEO i de seguretat, per millorar el posicionament de pàgines a Cerdanyola del Vallès

En parlar d’allotjament de pàgines web, habitualment el servei s’enfoca des de dues vessants molt diferents;

1. Es tracta d’un servei totalment gestionat pel departament tècnic, en el que l’usuari pot fer algunes modificacions, tot i que el més normal és que no se’n faci càrrec, i en el moment que ha de fer qualsevol cosa, el més normal és que la comuniqui a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. En el relatiu a servei (i preu) en d’allotjament de pàgines web es va força d’un extrem a l’altre, i si en l’altra possibilitat ho donaven tot fet, en aquesta opció pràcticament tot s’ha de fer. En tot cas, els servidors poden funcionar… més o menys amb una mínima preparació, tot i que és important que per defecte no hi ha els backups configurats (i són indispensables), ni la instal·lació i configuració d’elements de seguretat (Antispam, antivirus, configuració del Firewall…), perquè s’han de configurar tenint en compte els paràmetres del servei que es donarà. En resum, per contractar un servei de baix cost, cal saber què s’està fent per no tenir problemes amb el servei.


Com és el hosting de pàgines i botigues on-line que us proposem per la vostra iniciativa?

A ServeisTic ens basem en un enfocament diferent de com oferir els serveis de hosting de pàgines i botigues on-line, i per aquest motiu, per nosaltres és prioritari oferir la màxima llibertat possible als usuaris, alhora que vetllem per la seguretat, i l’èxit dels seus projectes. Aquest valor afegit, consisteix en l’adaptació dels espais d’allotjament, a les necessitats dela pàgina, per tal doferir-li, com a mínim pel que fa al servidor. I acompanyar aquest interès, ajudant-lo de la millor manera possible a cada consulta:

1. A ServeisTic, l’usuari disposa d‘àrea privada des d’on pot gestionar els serveis i productes contractats. Podent donar d’alta, fer el pagament, gestionar les renovacions, donar de baixa, i en definitiva, gestionar tot el relacionat amb el pla de hosting de pàgines i botigues on-line que hagi donat d’alta, ja sigui per Internet, o per telèfon. I d’aquesta manera fer-se càrrec de totes les modificacions que habitualment es fan des de l’àrea privada. Tot i que si ho prefereix, les adaptacions se li poden realitzar des del suport tècnic.

2. Sovint l’usuari es vol responsabilitzar d’algun aspecte d’administració tècnica del seu servei, però no sap com fer-ho. En cas que el client tingui la suficient preparació prèvia, com per assimilar amb facilitat la formació per efectuar aquest tipus de tasques amb garanties, i a més l’interès per fer-la. Des del departament de suport de ServeisTic li donarem les explicacions necessàries. Tant si es tracta d’administrar serveis del seu allotjament, com si necessita configurar adreces de correu electrònic al seu ordinador. Amb aquesta finalitat, podem ajudar-lo utilitzant programes d’escriptori remot, que se li podrà explicar el que s’ha de fer veient-ho a la seva pantalla.

3. Tot i que la llibertat, i l’assistència tècnica són molt útils, el que fa que el servei d’allotjament de pàgines, i botigues online de ServeisTic, sigui realment inusual, és la personalització de l’espai de hosting web, a les necessitats de posicionament i seguretat de les pàgines web, o botigues dels usuaris. Les personalitzacions que s’apliquen ajuden que la pàgina o botiga virtual millori el posicionament als resultats de cerca a Google. I, si el client ho requereix (i ens permet accedir a l’administració de la seva pàgina web o botiga online, podrem estudiar els complements que hi han instal·lat, i proposar-li millores que no es poden realitzar des del servidor, sinó que s’han d’incorporar a la pròpia pàgina web o botiga on-line.

A aquestes personalitzacions del servei de hosting de dominis per pàgines web o botigues online, cal afegir-hi les característiques i serveis bàsics que s’inclouen per defecte en tots els serveis d’allotjament de pàgines web oferts per ServeisTic:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, el sistema d’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en serveis de hosting per públic estàndard.

2. Antispam, antivirus, antirootkit, anàlisi en temps real, i escanejos complets diaris o setmanals de tot el sistema per detectar infeccions de virus o malware.

3. Filtres SPF, DKIM i DMARC configurats per cada domini, per tenir la seguretat que el remitent de cada correu és el declarat, evitant d’aquesta manera la major part del spam… Configuració de sistemes de filtrat de missatges per certificar l‘autenticitat dels remitents dels missatges de correu electrònic (tant enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus fraudulents.

4. Revisió mensual per verificar que al domini del client no hi ha redireccions de fraudulentes.

5. Còpies de seguretat diàries (7), quinzenals i mensuals .

6. Certificat SSL disponible, si l’usuari ho vol, li instal·lem. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració de la pàgina web o botiga virtual . S’hi inclou l’activació del servei SSL, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).

7. Per defecte l’allotjament s’ofereix en panell de control CWP Control Web Panel. Tot i això, si l’usuari vol utilitzar un altre panell de control, caldrà que ho sol·liciti, i es valorarà la possibilitat.

8. Revisió diària de correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (adreces errònies, o bé incidències de comunicació). Si es detecta alguna incidència, s’estudien els motius i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui reenviar els missatges, o contactar amb el destinatari per tal que li faciliti una bústia activa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar els motius i resoldre la incidència.

9. Alleujar atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. Servei de CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis de hosting, per aconseguir que la pàgina web o botiga virtual del projecte respongui amb més agilitat des de qualsevol lloc del món.

11. Diverses hores de suport tècnic que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Cerdanyola del Vallès:

Administració de servidors dedicats i VPS a Cerdanyola del Vallès:

Quan l’usuari necessita hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cerdanyola del Vallès:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en l’enviament de spam utilitzant la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cerdanyola del Vallès:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Cerdanyola del Vallès:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cerdanyola del Vallès:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament de pàgines web, que igualment permeten una administració completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit rau en adaptar el seu paquet de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga virtual per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


× +info?