Hosting de botigues on-line SEO adaptat, segons les característiques del projecte, amb assessorament per millorar el posicionament i la seguretat a Montcada i Reixac

Quan ens referim a hosting web, el més freqüent és triar entre dues possibilitats de servei;

1. És un servei en el que habitualment l’usuari es pot fer tasques des de la seva àrea de control, però normalment, la major part les acaba realitzant el departament tècnic. Es tracta d’un servei que té com a objectiu el funcionament de l’allotjament, però si a l’usuari li cal que es faci alguna adaptació especial, el més normal és que se li denegui.

2. En matèria de servei (i preu) en de hosting web es va d’un extrem a l’altre, i si a la primera opció ho donaven tot mastegat, en aquesta opció pràcticament tot s’ha de fer. En tot cas, els servidors poden funcionar… més o menys amb una mínima preparació, tot i que és important que per defecte no hi ha els backups configurats (i són indispensables), ni la instal·lació i configuració d’elements de seguretat (Antispam, antivirus, configuració del Firewall…), perquè s’han de configurar tenint en compte els paràmetres del servidor. En resum, per contractar un servei de baix cost, cal saber el que es necessita per no tenir problemes en el moment menys esperat.


Quin servei de hosting de pàgines web i botigues virtuals que pot oferir ServeisTic per la vostra empresa?

A ServeisTic, el servei d’allotjament de pàgines web i botigues online és compatible amb les dues opcions, a més incorpora diversos elements que el fan especialment útil, i ajuden a que les pàgines web i botigues online tinguin més visibilitat a Google:

1. A ServeisTic, l’usuari disposa d’un panell d‘administració des d’on pot administrar els serveis i productes contractats. Podent donar d’alta, fer el pagament, renovar, cancel·lar, i en definitiva, administrar totes les prestacions del paquet de hosting de pàgines i botigues virtuals que hagi contractat, ja sigui personalment, o per telèfon. I d’aquesta manera administrar totes les actuacions que habitualment es realitzen des de l’àrea privada. Tot i que si n’és més partidari, les modificacions se li poden realitzar des del suport tècnic.

2. L’usuari de ServeisTic també disposa del suport i la col·laboració tècnica que pugui necessitar, per fer qualsevol tasca per la que li calgui assessorament, i si vol, tambe ens podem fer càrrec d’aquestes tasques, que entre altres inclouen l’activació d’adreces de correu, (i si cal, en podem fer la configuració remota als seus equips mitjançant connexió amb escriptori remot), també ens podem fer càrrec de migrar de pàgines web, i botigues, cap al nostre servei d’allotjament web, a més de (és necessari administrar els registres DNS Domain Name System cap a serveis externs, o fins i tot podem fer-nos càrrec de la mediació amb l’actual proveïdor, per tal que es pugui oblidar de tot el procés de migració del domini fins que s’hagi acabat.

3. Tenir qui ens ajudi quan ens calgui, i alhora, tenir la possibilitat d‘administrar els serveis com ens agradi més, són dues característiques a tenir en compte, que fan que administrar els recursos esdevingui molt més còmode. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que a més de fer que les pàgines, o botigues dels clients, i els serveis relacionats estiguin operatius, i ho facin satisfactòriament. La finalitat de ServeisTic és contribuir, ser part dels motius de l’èxit dels nostres usuaris. Per aquest motiu no només utilitzem, i recomanem el sistema operatiu per servidors de pàgines web que ens ofereix més garanties. I també personalitzem alguns aspectes de l’allotjament, per tal que tant en el relatiu a SEO, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat possible a les característiques de les pàgines o botigues online que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris dels nostres serveis gaudeixen d’un posicionament més destacat, i també tenen millors garanties de seguretat en el servei d’allotjament i a la seva pàgina web o botiga online.

L’adaptació del servei de hosting, s’implementa sobre les característiques inicials de l’espai en que s’allotjaran els dominis contractats, i que són les detallades a continuació:

1. Emmagatzematge de dades en discs durs SSD NVMe, que garanteixen la màxima rapidesa d’accés i enviament d’informació més ràpid que els sistemes HDD i SSD estàndard utilitzats per la majoria de serveis de hosting. Aquest sistema fa que les pàgines o botigues on-line carreguin més ràpid.

2. Antispam, antivirus, antirootkit, anàlisi en temps real, i diverses utilitats d’escaneig del sistema que, s’executen periòdicament per detectar infeccions de software maliciós.

3. Filtre de missatges entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, a cadascun dels dominis, per impedir la recepció i l’enviament de correus fraudulents. Configuració de sistemes de filtrat de missatges per assegurar l‘autenticitat dels remitents dels missatges de correu (ja siguin enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar rebre correus fraudulents.

4. Revisió mensual per certificar que al domini de l’usuari no hi ha redireccions de correu fraudulentes.

5. Backup remot amb còpies mensuals, còpies quinzenals, diàries.

6. Certificat de seguretat SSL disponible, si l’usuari ho vol, li instal·lem. Per fer-ho caldrà que ens faciliti l’accés . Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. Panell de control CWP. Si l’usuari vol utilitzar un altre panell d’administració, caldrà que ho indiqui, i se li facilitarà la proposta corresponent a la personalització.

8. Revisió diària de correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinataris erronis, o bé problemes de comunicació). En cas de detectar alguna incidència, es verifiquen les dades i es notifica al client, indicant-li la causa per tal que pugui reenviar els correus, o trucar al destinatari per tal que li faciliti una bústia operativa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari per esbrinar els motius i solucionar la incidència.

9. Mitigació d’ atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclosa als serveis d‘allotjament, per facilitar que la web o botiga on-line del projecte es pugui consultar amb més agilitat des de tot el món.

11. Hores de servei tècnic que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis d‘allotjament.


Complements al hosting de pàgines web a Montcada i Reixac:

Administració de servidors dedicats i VPS a Montcada i Reixac:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines web amb diferents dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Montcada i Reixac:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Montcada i Reixac:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic pàgines i botigues online. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Montcada i Reixac:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres de dominis des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Montcada i Reixac:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting , que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per gestionar els serveis . En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


× +info?