Hosting de botigues on-line a mida, amb adaptació i acompanyament SEO i de seguretat, per millorar el posicionament de pàgines a Sant Llorenç Savall

Les empreses d’allotjament web, fonamentalment limiten els serveis a dues ofertes molt diferents;

1. És un servei 100% gestionat, en el que l’usuari pot fer algunes tasques, tot i que el més normal és que no se’n faci càrrec, i quan necessita qualsevol actualització, el més normal és que la transmeti a l’administrador del servei per tal que la faci.

2. A l’altre extrem, hi trobem proveïdors de serveis hosting que ofereixen serveis que es basen al 100% en el desplegament de mitjans tecnològics. El client contracta de hosting de pàgines per Internet, i pot (en realitat s’ha d’)administrar ell tots els serveis del seu paquet d’allotjament web. Es tracta d’una opció molt més ràpida i eficient quan s’ha d’aplicar qualsevol modificació als serveis d’allotjament de pàgines web que ha contractat, sempre i quan el client tingui els coneixements o de la persona adequada per tal que els serveis contractats funcionin de manera permanent sense necessitar un assessorament tècnic extern del que no disposen, o bé amb molt poca ajuda de col·laboradors.


Quin servei d’allotjament de pàgines web i botigues online que us proposem des de ServeisTic per al vostre projecte?

Els plans de hosting de pàgines web i botigues virtuals que es poden contractar a ServeisTic, són una mica diferents de les opcions més freqüents, i és que no només permeten els clients es gestionin tots els recursos possibles, i en cas que ho prefereixin poder-nos encarregar de les actualitzacions del servei que requereixin, o bé explicar als usuaris que ho demanin com poden fer allò que necessitin. Sempre i quan no sigui possible, en funció del seu nivell de coneixements tècnics. A més, en els plans d’allotjament de pàgines web i botigues online s’hi inclouen serveis molt útils per maximitzar l’aprofitament de les iniciatives, consistents en l‘adaptació del servei d’allotjament per incrementar la visibilitat del projecte als cercadors, i la seguretat de la pàgina o botiga virtual:

1. Tots els serveis de hosting de pàgines web, botigues online i registre de dominis oferts per ServeisTic es poden gestionar des de l’àrea privada. Tot i això, el plantejament del servei que oferim des de ServeisTic als nostres clients intenta fer els possibles per donar la millor resposta possible a totes les tipologies de clients, i per aquest motiu, si l’usuari vol que ens fen càrrec d’alguna adaptació, només ha d’explicar-nos què li fa falta, i farem per ell les tasques que sol·liciti.

2. L’usuari de ServeisTic també disposa del suport i la col·laboració tècnica que en un moment donat pugui necessitar, per fer qualsevol modificació del servei que no sigui capaç de fer sense ajuda, i si ho prefereix, fins i tot ens podem fer càrrec d’aquestes tasques, que inclouen l’activació de bústies de correu, (i si cal, un cop creades en podem fer la configuració remota als seus equips connectant-nos amb escriptori remot), també ens podem fer càrrec de migrar de pàgines web, i botigues on-line, cap al nostre servei d’allotjament web, a més de (és necessari preparar els registres DNS cap a serveis externs, o fins i tot exercir de mediadors amb l’actual proveïdor, de manera que el client es pugui oblidar de tot el procés de migració del domini fins la seva finalització.

3. Tenir qui ens ajudi quan ens calgui, i alhora, tenir la possibilitat de gestionar els serveis com preferim, són dues característiques a tenir en compte, que faciliten molt la utilització, i fan que administrar els recursos esdevingui molt agradable. Però el principal valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues on-line dels usuaris, així com els serveis que les acompanyen funcionin, i funcionin perfectament. El nostre principal desig és ser un dels elements que facilitin l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu utilitzem, i recomanem el sistema operatiu de servidors web que ens ofereix més garanties. També personalitzem els allotjaments en funció del que s’hi allotgi, per ajudar a que tant en el relatiu a millorar el posicionament, com en els aspectes de seguretat, el hosting sigui el més adequat a les característiques de les pàgines o botigues online que s’hi allotgin. Així, els clients de ServeisTic gaudeixen d’un millor posicionament, i millors garanties de seguretat en el seu hosting i a la seva pàgina o botiga on-line.

A aquestes adaptacions dels serveis de hosting de dominis per pàgines o botigues online, cal afegir-hi les especificacions i serveis bàsics que s’inclouen per defecte en tots els serveis d’allotjament de pàgines web oferts per ServeisTic:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, l’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en serveis de hosting per serveis estàndard.

2. Antispam, antivirus, antirootkit, anàlisi en temps real, i diverses utilitats d’escaneig del sistema que, s’executen periòdicament per detectar infeccions de virus o malware.

3. Anàlisi de correus entrants i sortints amb SPF, DKIM i DMARC, configurats per a cadascun dels dominis, per rebre i enviar només correus procedents de l’emissor declarat a les capçaleres. Configuració de filtres per assegurar la legitimitat dels remitents dels correus (tant enviats o rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar enviar correus de suplantació d’identitat.

4. Revisar mensualment per certificar que al domini del client no hi ha redireccions de correu il·lícites.

5. Còpies de seguretat remotes diàries , quinzenals (2) i mensuals (3).

6. Activació de SSL, si l’usuari ho vol, li podem fer la instal·lació en pàgines web o botigues on-line. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració del projecte. S’hi inclou l’activació del servei, i del filtre HTTP Strict Transport Security (HSTS).

7. A ServeisTic confiem en el panell de control CWP. Tot i això, si el client vol utilitzar un altre panell d’administració, caldrà que ho indiqui, i es valorarà la possibilitat.

8. Diàriament es revisen els correus que no s’han pogut entregar, i han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinatari inexistent, o bé incidències de comunicació). Si es detecta que hi hagi algun correu retingut, s’estudien els motius i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui tornar a enviar el correu, o trucar al destinatari per tal que li faciliti una adreça de correu operativa, o bé permetre’ns contactar amb el destinatari per esbrinar i resoldre la incidència.

9. Mitigació d’ atacs DDOS per tal que no es produeixin denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. CDN (Content Delivery Network) inclosa als serveis d‘allotjament, per aconseguir que la pàgina o botiga online del projecte es carregui amb més agilitat des de tot el món.

11. Hores de servei tècnic incloses en la contractació i renovació anual dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Sant Llorenç Savall:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Llorenç Savall:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines amb diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que els tècnics qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Llorenç Savall:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam utilitzant la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Llorenç Savall:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Llorenç Savall:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Llorenç Savall:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic tenim paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen una àrea privada per gestionar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en adaptar el seu pla de hosting per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga virtual per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


× +info?