Allotjament de pàgines a mida, amb adaptació i assessorament SEO i de seguretat, per millorar el posicionament de pàgines web a Ullastrell

Quan ens referim a hosting web, l’habitual és triar entre dos tipus de servei;

1. Basant el servei en fer-se càrrec de gairebé totes les actualitzacions que l’usuari pot necessitar, al que se li permet controlar alguns serveis, com el correu, accedir a l’espai per FTP, i poca cosa més, perquè quan es contracta aquest tipus de servei el més habitual és que no vulgui preocupar-se d’aquestes tasques, i renuncia a aquesta responsabilitat per tal que ho faci el seu proveïdor.

2. La segona possibilitat és exactament a l’inrevés. El proveïdor es limita a facilitar unes eines. I amb això l’usuari ja pot desenvolupar el seu projecte. Aquesta opció té avantatges molt interessants; El cost és mínim. Per l’altre cantó hi ha desavantatges que també criden l’atenció, perquè el suport tècnic és pràcticament inexistent o nul. I si hi ha qualsevol imprevist, el client s’ha d’espavilar per solucionar-lo immediatament, i sense ajuda, ni la seguretat de tenir algú que pugui assenyalar el motiu i la solució de la incidència.


Quin servei d’allotjament de pàgines web i botigues online que pot oferir ServeisTic per al vostre negoci?

A ServeisTic tenim un enfocament particular dels serveis de hosting de pàgines i botigues online, i per aquest motiu, per nosaltres és prioritari oferir la màxima llibertat possible als nostres usuaris, alhora que vetllem per la seguretat, i l’èxit dels seus projectes. Aquest valor afegit, consisteix en l’adaptació dels espais d’allotjament, a les necessitats dela iniciativa, per tal doferir-li, pel que fa al servidor. I acompanyar aquest interès, ajudant-lo el millor possible a cada consulta:

1. Els serveis s’administren des d’una àrea d’administració, des d’on el client els pot administrar amb total llibertat. Des d’aquest espai l’usuari pot contractar, cancel·lar, o actualitzar tots els serveis que hagi contractat a ServeisTic. Per contra si el client no vol haver d’entrar a cap pàgina per gestionar el seu allotjament, en lloc de fer-se les actuacions des del panell de control només ha de contactar amb el suport tècnic per telèfon, ens pot enviar un formulari o bé correu electrònic, i des del servei tècnic ens farem càrrec d’aquestes accions.

2. D’altra banda, si l’usuari es vol encarregar ell mateix d’algun aspecte de gestió del seu allotjament, però no té prou seguretat per fer-ho. En cas que el client tingui preparació, com per assimilar amb facilitat la formació per realitzar aquestes tasques amb garanties, i a més l’interès per fer-la. Des de suport tècnic l’ajudarem. Tant si es tracta d’administrar serveis del seu hosting, com si vol aprendre a configurar adreces de correu electrònic al seu pc. Per fer-ho utilitzem software d’escriptori remot, que se li podrà explicar el que s’ha de fer mentre ho veu directament a la seva pantalla.

3. Que disposem del suport tècnic si ens fa falta, i alhora, tenir la possibilitat de gestionar els serveis com preferim, són dues característiques a tenir en compte, que fan que administrar els recursos esdevingui molt més còmode. Però l’autèntic valor afegit de ServeisTic, és que no ens limitem a que les pàgines, o botigues dels clients, així com els serveis relacionats funcionin, i funcionin bé. El nostre principal compromís és ser part dels motius de l’èxit dels nostres clients. Per aquest motiu fem servir, i recomanem el sistema operatiu de servidors de pàgines que ens genera més confiança. A més, personalitzem alguns aspectes del hosting, per ajudar a que tant en el relatiu a posicionament, com en el relatiu a seguretat, l’allotjament sigui el més adequat possible a les necessitats de cadascuna de les pàgines o botigues online que s’hi allotgin. D’aquesta manera, els usuaris dels nostres serveis obtenen un millor posicionament, i també tenen millors garanties de seguretat en el servei d’allotjament i a la seva pàgina o botiga.

Els paquets d’allotjament tenen unes especificacions predeterminades, a partir de les quals es duen a terme les persoalitzacions en funció de les necessitats de l’usuari. A continuació detallem les més rellevants:

1. Disc dur SSD M.2 NVMe, el sistema d’emmagatzematge més ràpid que es pot tenir en serveis de hosting per públic estàndard.

2. Antispam, antivirus, antirootkit; ClamAV, SpamAssassin, rkhunter, anàlisi en temps real, i diverses utilitats d’escaneig del sistema que, s’executen periòdicament per detectar la presència de virus o malware.

3. Filtres SPF, DKIM i DMARC configurats per cada domini, per tenir la seguretat que els remitents dels correus rebuts són els declarats a les capçaleres, i així evitar una part important del spam.. Configuració de sistemes de filtrat de correus per assegurar la legitimitat dels remitents dels missatges (tant enviats com rebuts), amb protocols SPF, DKIM, DMARC per evitar el trànsit de correus fraudulents.

4. Verificació mensual de que no hi ha redireccions de missatges de correu fraudulentes.

5. Còpies de seguretat remotes diàries (7), quinzenals (2) i mensuals .

6. Activar SSL, si el client ho vol, li podem instal·lar. Per fer-ho necessitarem accedir a l’administració del projecte. Inclou l’activació del servei, i del filtre HSTS.

7. A ServeisTic confiem en el panell de control CWP. Si el client vol utilitzar un altre panell d’administració, només cal que ho sol·liciti, i se li facilitarà la informació corresponent a la personalització.

8. Revisió diària de correus que han quedat retinguts al servidor per diversos motius; (destinataris erronis, o bé incidències de comunicació). En cas de detectar alguna incidència, s’estudien els motius i es notifica al client, incloent el motiu per tal que pugui tornar a enviar el correu, o trucar al destinatari per demanar-li que li faciliti una bústia operativa, o bé demanant un contacte per amb el destinatari per esbrinar i resoldre la incidència.

9. Mitigació d’ atacs DDOS per evitar denegacions de servei a usuaris humans durant un atac DDOS.

10. CDN (Xarxes d’entrega de continguts) inclosa als serveis de hosting, per aconseguir que la web o botiga virtual del projecte es carregui més ràpidament des de qualsevol lloc del món.

11. Diverses hores de suport tècnic que s’inclouen en les contractacions i les renovacions dels serveis de hosting.


Complements al hosting de pàgines web a Ullastrell:

Administració de servidors dedicats i VPS a Ullastrell:

Quan l’usuari necessita hosting per diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Ullastrell:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Ullastrell:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Ullastrell:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Ullastrell:

A més dels serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting , que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


× +info?