Servei d’actualització de plugins de botigues virtuals WordPress, per garantir la seguretat i incrementar la utilitat de les pàgines, a Cabrera d’Anoia.

Les botigues on-line requereixen manteniment principalment per dos motius; el primer és que amb un manteniment adequat es dificulta que es produeixin intrussions que acabarien enviant spam o coses pitjors des de la pàgina. Però el que realment hauria de motivar a dur a terme el manteniment d’una pàgina, és el segon motiu; que amb el manteniment de la pàgina, s’actualitzen i incorporen noves prestacions, que permeten millorar-ne l’aprofitament.

Què es pot evitar amb l’actualització de la programació de botigues virtuals?

En crear una botiga on-line amb WordPress no és massa habitual advertir al client dels riscos que implica que més d’un terç de les pàgines web del món utilitzin aquesta programació. En conseqüència, hi ha moltes pàgines i botigues amb programacions obsoletes. I inevitablement amb forats de seguretat que es poden aprofitar per qualsevol estafa. Per evitar-ho, és necessari, i normalment n’hi ha prou amb tenir la pàgina web actualitzada.

Si no s’ha patit en primera persona, alguna infecció a la botiga on-line, el més habitual, és creure que aquestes coses no passaran mai.

Però la realitat, ens deixa molt clar que cal prendre mesures per evitar que la programació i els plugins es quedin obsolets, perquè per experiència tenim la seguretat de que si una pàgina no es manté actualitzada, trigarà més o menys, però segur algú acabarà trobant com utilitzar-la per fer alguna cosa il·lícita.

Quan s’informa al client que s’ha utilitzat la seva botiga virtual per alguna acció il·lícita, i que se li han de suspendre els serveis mentre es resol la incidència, és força habitual que ho vegi com un atac personal d’algú. En realitat però és que no es tracta d’un enemic. Li han hackejat la seva pàgina únicament per la vulnerabilitat a causa de la manca d’actualitzacions.

Les inconveniències d’aquest tipus no tenen una solució ràpida. En primer lloc perquè cal trobar el malware o les modificacions que s’han fet al sistema, en segon lloc perquè cal fer el manteniment que no es va fer en el moment oportú. Sovint aquestes situacions es compliquen amb altres incidències afegides com a conseqüència de l’antiguitat de la programació de la pàgina. I també perquè habitualment durant aquestes accions es perpetren un munt d’infraccions, que la majoria de les vegades com a mínim obliguen a treure la IP de la pàgina web de múltiples llistes negres. Feines que, i amb tota la raó, perquè són tan perilloses com evitables, normalment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, per considerar-les una negligència del client.

Les finalitats d’aquestes accions poden ser molt variades. Des de utilitzar la pàgina web per enviar spam, fins utilitzar l’espai com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de correus amb textos similars a “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per tal d’infectar ordinadors de qui cliqui l’enllaç.

Un tipus de pàgines en el que s’ha de ser especialment prudent en el relatiu a les mesures de seguretat, i a tenir la programació de la pàgina web actualitzada, és el dels negocis de comerç electrònic, que a més de les utilitats estàndard d’un allotjament, incorporen el llistat de clients, les comandes i dades particulars que no han de ser llegibles ni utilitzables en cas que algú aconsegueixi accedir al servidor.


En què ens pot beneficiar actualitzar la programació de botigues virtuals?

A banda dels aspectes negatius a evitar, i que fan que sigui necessari mantenir la programació al dia, hi ha diversos aspectes positius, que per ells sols, fan que sigui molt convenient realitzar un manteniment de pàgines web adequat, perquè a més d’estalviar riscos de seguretat, donarà l’oportunitat de modernitzar els complements, canviant-los per altres que incorporin noves utilitats a la botiga online, i li permetin arribar a un públic més ampli.

Quan es tracta de pàgines que tinguin un nivell d’interacció més gran amb l’usuari, com és el cas de vendes online, l’actualització freqüent dels complements, permet seguir de més aprop les noves aplicacions que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, nous plugins de comunicació amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per garantir la seguretat de botigues online i el SEO, la proposta de ServeisTic és…

Des de ServeisTic, recomanem que es faci el manteniment de la programació de pàgines web, botigues online i qualsevol projecte de comerç electrònic. Dedicant una especial atenció, a banda dels criteris relacionats amb la seguretat, que considerem els prioritaris, són els relacionats amb el posicionament a Google, que ajuden a que la pàgina, botiga virtual agradi més als cercadors, i aparegui abans a les cerques. Sense oblidar-nos de qualsevol altre servei, que serveixi per millorar l’aprofitament de la seva presència a Internet.

Per completar la millora de la pàgina o botiga online del client en les característiques de posicionament als cercadors, a més els complements que milloraran l’aprofitament del projecte des de Google sense donar-li més feina habitualment. També li proposem altres plugins que tot i que se’ls ha de dedicar més temps, poden ser molt més útils per l’aprofitament de la pàgina o botiga virtual.

Pel que fa a la calendarització, des de ServeisTic som partidaris de fer les actualitzacions de la programació de les pàgines web o botigues on-line dues vegades a l’any. D’aquesta manera, el cost és limitat, i molt difícilment la programació arribi a ser tan obsoleta com perquè la pàgina o botiga online corri perill de ser utilitzada amb finalitats il·lícites.

Cal tenir en compte que el procés de les actualitzacions requereix tota una preparació, de còpia prèvia dels continguts i les bases de dades, per poder recuperar la pàgina web o botiga virtual el més aviat possible, si hi ha algun imprevist molt malament. De manera que, incorporar o bé activar complements, per part nostra és una tasca que requereix una planificació prèvia, i a més es realitzarà dues vegades cada any, i com a màxim 3.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Cabrera d’Anoia:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Cabrera d’Anoia:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Cabrera d’Anoia:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cabrera d’Anoia:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic destaquen també els plans d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. tots els allotjaments inclouen un extra que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cabrera d’Anoia:

Quan l’usuari necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cabrera d’Anoia:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


× +info?