Manteniment de la programació i complements de projectes WordPress, per incrementar les prestacions de seguretat, el posicionament a Google, i el rendiment de les pàgines, a Capellades

El manteniment de la programació de pàgines, consisteix en realitzar treballs que per un costat ens estalvien tot tipus d’incidències, i per l’altre garanteixen tenir la pàgina en millors condicions, per aprofitar les oportunitats que sorgeixen gràcies a ser a Internet.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de pàgines web?

Una gran proporció de les pàgines web que existeixen funcionen amb WordPress. És un percentatge tan gran que si, per exemple, es volen infectar milers d’ordinadors en el marc de qualsevol malifeta, la manera més fàcil és trobar un forat de seguretat que serveixi pel que es necessita, i buscar pàgines que utilitzin WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però no ho és tant perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i fer una aranya que rastregi, per exemple, si algun dels resultats d’una cerca a Google té el forat de seguretat. Normalment els forats de seguretat es resolen en instal·lar les actualitzacions. I és per aquest motiu que és indispensable actualitzar el WordPress, i tots els plugins.

És força habitual que fins que s’ha tingut un ensurt, perquè algú que ha aconseguit infectar la botiga online, la pirateria es consideri una cosa que “diuen que existeix”, i pensar que aquest tipus de coses no passaran mai.

Però la realitat, ens deixa molt clar que cal prendre mesures per evitar que es quedi obsoleta, perquè per experiència tenim la seguretat de que si una botiga on-line no s’actualitza periòdicament, trigarà més o menys, però segur algú acabarà trobant la manera d’utilitzar-la per fer alguna acció il·lícita.

En informar al client que se li han de tallar els serveis fins la resolució de la incidència, una de les frases més freqüents és “no m’ho hauria esperat mai”, i poca estona després també és molt freqüent el “i per què a mi?”. Però hem de saber que no és cap acció hostil, ni cap intent de perjudicar gratuït. El que ha passat és que un hacker de qualsevol lloc del món, necessitava una pàgina per fer les seves accions, i la d’aquest client era vulnerable perquè no estava actualitzada.

Les inconveniències causades per incursions al servidor no tenen una solució imediata. En primer lloc perquè cal trobar el malware o la configuració modificada, en segon lloc perquè cal fer la posada al dia que no es va fer quan hauria calgut. Aquestes situacions es compliquen amb altres problemes afegits deguts a l’antiguitat de la programació de la pàgina web. I per acabar, perquè habitualment durant aquestes accions es cometen moltes infraccions, que sovint com a mínim obliguen a treure la IP de la pàgina de múltiples llistes negres. Feines que, i amb tota la raó, perquè són tan perilloses com evitables, normalment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, per considerar-les una negligència del client.

Les finalitats peraquestes accions poden ser diverses. Des d’emviar SPAM des de la pàgina, fins utilitzar l’espai com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de correus amb textos com “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per infectar els ordinadors de qui cliqui l’enllaç.

Les botigues virtuals, són un tipus de pàgina especialment sensibles a les intrussions per part de personatges amb males intencions, degut a que a més dels continguts i els productes, entre altra informació sensible, també inclouen els usuaris, i les seves dades.


En què ens pot beneficiar actualitzar la programació de pàgines web?

A banda dels aspectes negatius a evitar, i que fan que sigui necessari mantenir la programació actualitzada, hi ha múltiples aspectes positius, que per ells sols, fan que sigui molt interessant portar un manteniment de pàgines web adequat, perquè a més d’evitar riscos de seguretat, permetrà modernitzar els plugins, canviant-los per altres que aportin noves funcionalitats a la pàgina, i a més, li permetin arribar a un públic més ampli.

Quan es tracta de pàgines amb un nivell d’interacció més important amb l’usuari, com és el cas de vendes online, l’actualització freqüent dels plugins, permet estar més al cas de les noves aplicacions que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, nous plugins de comunicació amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per millorar la seguretat de pàgines web i el posicionament a Google, ServeisTic us proposa…

A ServeisTic, com a part del manteniment de pàgines i botigues on-line necessari per tal que funcionin adequadament, considerem que el primer és actualitzar els existents i afegir noves funcionalitats que permetin incrementar la seguretat. I com a segona prioritat, tenim la de millorar el posicionament, incorporant plugins que no impliquin tenir més feina per l’administració dels continguts, i que ajudin al nostre client a millorar els dos aspectes. A banda, però també podem proposar altres plugins que servirien per millorar l’aprofitament de la pàgina.

Per completar la millora de la pàgina web o botiga on-line del client en les característiques de posicionament als cercadors, a més d’incorporar els complements passius per millorar l’aprofitament del projecte des de cercadors sense donar-li més feina en les actualitzacions quotidianes. També li exposem altres plugins que tot i que requereixen un treball addicional, poden resultar molt útils per aprofitar de la pàgina o botiga on-line.

Pel que fa a la calendarització, a ServeisTic som partidaris de fer les actualitzacions de la programació de les pàgines web o botigues on-line 2 vegades a l’any. Així, no hi ha un excés de dedicació que encariria aquestes tasques, i molt difícilment la programació arribi a ser tan obsoleta com perquè la pàgina web o botiga on-line corri perill de ser utilitzada amb finalitats il·lícites.

Si es dóna el cas que el client desitgi incorporar una sola millora o actualització, o bé que vulgui que es facin les actualitzacions en un moment diferent a les dates establertes al calendari, necessitarem avaluar la procedència de fer-ho. Això és degut a que implementar les actualitzacions de manteniment, no consisteix en clicar un botó. Prèviament és indispensable fer una tasca de preparació per si hi ha qualsevol problema en el manteniment. En tot cas, tot i considerar 2 revisions anuals, la proposta d’actualitzacions en contempla 3 per donar solució a aquestes situacions.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Capellades:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Capellades:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Capellades:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Capellades:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic destaquen també els paquets de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per gestionar els serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un extra que els fa molt especials, aquest complement rau en adaptar el seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne les característiques SEO. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Capellades:

Si l’usuari té diversos dominis pels quals necessita hosting per allotjar, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Capellades:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


× +info?