Servei d’actualització de programació de pàgines WordPress, per millorar la seguretat i optimitzar la utilitat de les pàgines, a Castellbisbal.

Les pàgines web s’han de mantenir principalment per dos motius; Perquè amb un manteniment adequat es dificulta que es produeixin intrussions que acabarien enviant spam o coses pitjors des de la botiga online. Tot i això el que hauria de ser la motivació principal per fer el manteniment d’una pàgina, és el segon motiu; que amb el manteniment de la pàgina, es poden actualitzar i incorporar noves prestacions, que permeten treure’n més profit.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de botigues online?

Bona part de les pàgines que existeixen funcionen amb WordPress. Tantes que si, per exemple, es volen infectar milions d’ordinadors per qualsevol malifeta, la manera més ràpida és trobar un problema de seguretat que serveixi pel que es necessita, i buscar botigues on-line que funcionin amb WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però és més fàcil del que sembla perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i programar un robot que rastregi, per exemple, si algun dels resultats d’una cerca a Google té la mancança que s’està buscant. Habitualment els forats de seguretat es resolen en instal·lar actualitzacions. I és per aquest motiu que és prioritari actualitzar el WordPress, i tots els complements.

Llevat aquells que ja han estat víctimes d’accions de pirateria, el més corrent és que tothom es consideri fora de qualsevol perill relacionat amb la seva botiga virtual fins que arriba el dia en que és testimoni directe de que també li pot passar.

Des del nostre punt de vista, i amb l’experiència de gestionar diversos centenars de dominis simultàniament, podem assegurar que aquestes precaucions són necessàries, perquè és estrany el mes sense que hi hagi algun domini amb un problema greu per no tenir cura del manteniment del seu WordPress. Dit d’una altra manera, si fos una loteria, tard o dhora acabaria tocant tothom que no prengui les precaucions necessàries per evitar-ho.

Quan es detecta una incursió al sistema, i que s’està realitzant alguna acció no autoritzada, el primer que es fa és suspendre el servei del domini afectat, i a continuació se l’informa per tal que n’estigui al corrent. Sovint al client li costa fer-se a la idea que un total desconegut pugui tenir cap interès en el seu domini i causar-li un incident així de greu, i es fa moltes preguntes. Tot i això possiblement aquest desconegut hagi fet això mateix a milers d’altres persones en els darrers dies, perquè és com es guanya la vida. No hi ha res personal. Però la pàgina del client es pot aprofitar perquè no esta actualitzada.

En haver-se fet palesa la incursió, la solució és bastant més complicada que si s’haguéssin anat aplicant les actualitzacions i els pedaços de seguretat, perquè s’ha d’esbrinar quan es va infectar pàgina web, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En resum, una feinada considerable, per molt que es tinguin diverses còpies de seguretat. A més de les complicacions que hi ha per netejar la botiga virtual, s’han de fer altres treballs, com treure la pàgina de llistes negres. Es tracta d’intervencions que resulten costoses, davant les quals en molts casos, el proveïdor de hosting es limita a comunicar-ho, i es nega a reactivar la pàgina fins que el programador n’hagi resolt els problemes. En altres com és el de ServeisTic, ens podem encarregar d’aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que s’hi hagin dedicat, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer-nos càrrec d’aquestes actualitzacions de seguretat.

En aquestes accions, la finalitat de poder accedir a l’espai de l’allotjament mitjançant botiga on-line, sol ser instal·lar aplicacions, carregar fitxers amb virus per enllaçar-los des de missatges de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.

Les botigues virtuals, són pàgines especialment sensibles a les intrussions per part de personatges amb males intencions, perquè a més dels continguts i els productes, entre altra informació sensible, també inclouen els usuaris, i les seves dades.


Beneficis de mantenir la programació actualitzada?

Tot i que els riscos de no tenir la programació actualitzada són força convincents per ells sols, si es vol aprofitar la pàgina, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació amb certa assiduïtat. Perquè els plugins van evolucionant, n’apareixen de nous, i més funcionals, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat útil, que fins aquell moment no existia.

En el cas de pàgines que tinguin un nivell d’interacció més gran amb l’usuari, com en comerç electrònic, l’actualització freqüent dels plugins, permet estar més al cas de les noves eines que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, noves utilitats per interactuar amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per garantir la seguretat de botigues online i el SEO, la proposta de ServeisTic és…

Des de ServeisTic, recomanem com a pràctica indispensable el manteniment de la programació de pàgines, botigues online i qualsevol tipus de projecte de comerç electrònic. Dedicant una especial atenció, a banda dels aspectes relacionats amb la seguretat, que a més són imprescindibles, són els relacionats amb el posicionament als cercadors, que ajuden a que la pàgina web, botiga virtual agradi més a Google, i aparegui abans a les cerques. Sense deixar de valorar, i proposar al client qualsevol altre servei, que serveixi per millorar l’aprofitament d’Internet.

Per d’aprofitar més pàgina web o botiga online, en la primera actualització i revisió de plugins, hi incorporem els complements per al posicionament a Google que considerem més adequats, després de valorar els que hi ha inicialment la pàgina o botiga virtual, alhora que recomanem els que cosiderem interessants però que requereixem més dedicació en les actualitzacions quotidianes de la pàgina o botiga virtual, exposant-li també els avantatges que en podria obtindre.

Pel que fa a les periodicitats de les actualitzacions, proposem que es facin cada 6 mesos. Dos cops l’any. Però, si en un moment determinat el client considera que és l’apropiat per fer l’actualització de la seva pàgina o botiga online, la podem canviar en funció de les seves necessitats

Tot i plantejar dues actualitzacions de complements anuals, se’n pot produir una tercera, sempre i quan existeixi una justificació com; que hi hagi alguna advertència de forat de seguretat, canvi rellevat a la pàgina web, o alguna altra situació que surti de la normalitat, que faci recomanable fer aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Castellbisbal:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellbisbal:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Castellbisbal:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellbisbal:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament , que igualment permeten una administració completa dels recursos. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra rau en aplicar algunes personalitzacions al seu servei d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellbisbal:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines web amb diferents dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa entitat o propietari, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellbisbal:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


× +info?