Actualització de la programació i plugins de projectes WordPress, per millorar les garanties de seguretat, el SEO, i la utilitat de les pàgines, a La Torre de Claramunt

Els treballs de manteniment de pàgines, es realitzen amb dues finalitats, evitar que algú les utilitzi per accions il·lícites, i alhora per actualitzar les funcionalitats per tal que la botiga on-line resulti més productiva.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de botigues online?

Quan es desenvolupa la pàgina per una empresa, cal que sigui conscient de que caldrà actualitzar-la amb certa assiduïtat. I no només pel que fa a continguts. Encara és més important mantenir la programació, i evitar que quedi obsoleta. Aquest manteniment de pàgines web és la millor manera d’evitar incidències de seguretat en qualsevol moment.

Si no s’ha viscut en primera persona, alguna infecció a la botiga virtual, el més habitual, és creure que aquestes coses no ens passaran mai.

Tot i això, l’allotjament de centenars de dominis i les corresponents botigues virtuals, ens ha deixat molt clar que sense un manteniment adequat de la programació, i no es prenen les precaucions indispensables, cada mes hi poden haver incidències molt greus a causa d’actes de pirateria informàtica sobre pàgines web amb WordPress que per falta de manteniment han quedat obsoletes.

Quan s’informa al client que de la utilització de la seva botiga virtual per alguna acció il·lícita, i que se li han de suspendre els seus serveis mentre es resol la incidència, és freqüent que ho consideri un atac personal d’algú. En realitat però és que aquest enemic no existeix. Li han hackejat la seva pàgina únicament perquè era més vulnerable que altres, a causa de la manca d’actualitzacions.

Quan ja s’ha declarat la incursió, la solució és bastant més complicada que si s’haguéssin anat aplicant les actualitzacions a mesura que es publicaven, perquè s’ha d’esbrinar des de quan s’ha infectat botiga virtual, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En conjunt, molta feina, per molt que es tinguin diverses còpies de seguretat. A més de les dificultats per netejar la botiga virtual, s’han de fer altres tasques, com netejar les llistes negres. Es tracta d’intervencions que resulten costoses, que quan es donen en molts casos, el proveïdor d’allorjament es limita a informar, i es nega a reactivar la pàgina fins que el programador n’hagi resolt les incidències. En altres com és el de ServeisTic, ens podem encarregar d’aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que s’hi hagin dedicat, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer-nos càrrec d’aquestes actualitzacions de seguretat.

Els objectius d’aquestes accions poden anar des de deixar arxius amb virus a l’espai del domini per enllaçar-los des de correus de spam, fins l’enviament de SPAM des del mateix espai, passant per instal·lar-hi aplicacions fraudulentes amb qualsevol finalitat.


En què ens pot beneficiar el manteniment de la programació de pàgines?

Tot i que els perills de no tenir la programació actualitzada són força destacables per ells sols, per aprofitar la pàgina, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els complements van evolucionant, n’apareixen de nous, i més funcionals, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat concreta, que fins aquell moment no existia.

Si es té una pàgina web de comerç electrònic i es vol ser competitiu, per marcar una diferència amb els competidors, esdevé imprescindible afegir noves prestacions constantment per incrementar la usabilitat, el servei, l’atenció a l’usuari, i la persuasibillitat. Naturalment, en aplicar aquestes noves prestacions, també s’aprofita per actualitzar els complements que hi hagi a la pàgina, i la programació de la botiga on-line.


Per millorar la seguretat de botigues online i el posicionament a Google, la proposta de ServeisTic és…

Deixant de costat que si trobem que pot ser una millora incorporar alguna utilitat que incrementi la persuasibilitat, o la interacció amb els visitants de la pàgina o botiga on-line, li comentem al client. Els principals punts que fem els possibles per preservar en els processos de manteniment, són la seguretat de la pàgina web, botiga on-line, i el posicionament. Amb aquesta finalitat, a més de les actualitzacions dels complements de la pàgina o botiga virtual, també proposem al client d’incorporar-ne d’altres que no incrementaran la feina en l’administració quotidiana dels continguts, però que li faran possible aprofitar millor la seva pàgina, botiga virtual.

Com a opció que completaria la millora de la pàgina o botiga on-line del client en els aspectes de posicionament a Google, a més els complements per millorar l’aprofitament del projecte des de cercadors sense haver-hi de tenir més dedicació habitualment. També li proposem altres plugins que tot i que requereixen un treball addicional, poden ser molt útils per aprofitar de la pàgina web o botiga online.

La proposta d’actualitzacions de ServeisTic, consisteix en fer 2 revisions de complements a l’any. Així, el preu és raonable, i la pàgina web o botiga online no deixa de ser segura.

És important saber que el procés d’aplicació d’actualitzacions implica tota una preparació, de còpia prèvia dels continguts i les bases de dades, per poder recuperar la pàgina o botiga virtual el més aviat possible, si alguna cosa surt molt malament. De manera que, incorporar o bé activar plugins, per part nostra és una tasca que no es pot fer sense una planificació prèvia, i a més es realitzarà 2 vegades cada any, amb un màxim de 3.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress La Torre de Claramunt:

Posicionament de pàgines web i botigues online a La Torre de Claramunt:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga virtual. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a La Torre de Claramunt:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des de la mateixa pàgina. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a La Torre de Claramunt:

A més dels serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic disposem de plans de hosting per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a La Torre de Claramunt:

Quan el client necessita hosting per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a La Torre de Claramunt:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam utilitzant la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


× +info?