Actualització de la programació i complements de projectes WordPress, per millorar la seguretat, el posicionament als cercadors, i la utilitat de les pàgines, a Sant Quirze del Vallès

El manteniment de la programació de pàgines, consisteix en treballs que ens estalvien problemes no desitjats, i per l’altre garanteixen tenir la pàgina web en millors condicions, per aprofitar les oportunitats que sorgeixen gràcies a ser a Internet.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de pàgines?

Quan es fa la pàgina per una entitat, cal que sàpiga de que l’haurà d’actualitzar amb certa assiduïtat. I no només pel que fa a continguts. Encara és més important fer actualitzacions de la programació, per evitar que quedi obsoleta. Aquest manteniment de pàgines web és la millor manera d’evitar incidents de seguretat en el moment més inesperat.

El més normal és que fins que s’ha viscut, perquè algú que ha aconseguit fer alguna malifeta a la seva pàgina, la pirateria es consideri poc menys que un mite, i creure que aquest tipus de coses no passaran mai.

Des dela nostra situació, i amb l’experiència d’administrar diversos centenars de dominis simultàniament, podem assegurar que aquestes precaucions són necessàries, perquè és estrany el mes sense que hi hagi algun domini amb un problema greu per no tenir cura del manteniment del seu WordPress. Dit d’una altra manera, si fos una loteria, acabaria tocant tothom que no adopti les precaucions necessàries per evitar-ho.

En el moment que es detecta una incursió al sistema, i que s’està realitzant alguna acció no autoritzada, el primer que s’ha de fer és suspendre el servei del domini afectat, i a continuació se l’informa per posar-lo al corrent. Sovint al client li costa assimilar que un total desconegut anar al seu hosting i causar-li un problema tan de greu, i es fa moltes preguntes. Però en realitat el més probable és que aquest desconegut hagi fet el mateix a milers d’altres persones en els darrers dies, perquè és la seva feina. No hi ha res personal. Però la pàgina web del client es pot aprofitar perquè no esta actualitzada.

Les incidències causades per accessos al servidor no tenen una solució imediata. En primer lloc perquè cal trobar el malware o les modificacions que s’han fet al sistema, en segon lloc perquè després cal fer el manteniment que no es va fer quan hauria calgut. Aquestes situacions es compliquen amb altres incidències afegides deguts a l’antiguitat de la programació de la botiga online. I també perquè en el transcurs d’ aquestes accions es perpetren moltes infraccions, que la majoria de les vegades com a mínim obliguen a treure la IP de la botiga on-line de múltiples llistes negres. Tasques que, i amb tota la raó, perquè són tan perilloses com fàcilment evitables, habitualment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, per considerar-les una negligència del client.

Les intencions per dur a terme aquestes accions poden ser diverses. Des de utilitzar la pàgina web per enviar spam, fins utilitzar l’espai com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de correus amb textos de l’estil “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per tal d’infectar ordinadors de qui cliqui l’enllaç.

Un cas especialment sensible en el relatiu al perill que comporta una programació obsoleta són les botigues botigues virtuals, que en tenir sistemes de pagament, historial de comandes, i la base de dades dels usuaris que hi compren, o bé s’hi han registrat, són força més delicades pel que fa als perills. Tant en el relatiu a seguretat, com per les les responsabilitats legals dels titulars, en cas que s’accedeixi a la base de dades, i se’n pugui obtenir documentació.


En què ens pot beneficiar actualitzar la programació de pàgines web?

Dur a terme una actualització freqüent dels complements i de la mateixa programació de la botiga virtual, a més d‘evitar incidents causats per una programació obsoleta, dóna l’oportunitat d’incorporar noves prestacions, millorant les opcions, els serveis i la usabilitat de la pàginaQuan es tracta de pàgines amb un nivell d’interacció més gran amb l’usuari, com és el cas de vendes online, l’actualització freqüent dels plugins, permet seguir de més aprop les noves aplicacions que ajuden a millorar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant noves utilitats per interactuar amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat..

Quan es tracta de pàgines que tinguin un nivell d’interacció més gran amb l’usuari, com és el cas de comerç electrònic, l’actualització freqüent dels plugins, permet seguir de més aprop les noves eines que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, nous complements per interactuar amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per garantir la seguretat de pàgines web i el posicionament a Google, a ServeisTic proposem…

Deixant de costat que si trobem que pot ser útil incorporar un complement que potenciï la persuasibilitat, o la interacció amb els usuaris de la pàgina o botiga on-line, li proposem al client. Els principals criteris que vetllem en els processos de manteniment, són la seguretat de la pàgina web, botiga online, i el posicionament. Amb aquesta finalitat, a banda d’actualitzar els complements de la pàgina web o botiga on-line, també proposem al client d’incorporar-ne d’altres que no li donaran més feina en la gestió quotidiana dels continguts, però que l’ajudaran aprofitar més la seva pàgina, botiga online.

Com a opció que completaria la millora de la pàgina o botiga virtual del client en els aspectes de SEO, a més els complements passius per millorar l’aprofitament del projecte des de cercadors sense haver-hi de tenir més dedicació habitualment. També li proposem altres plugins que tot i que donen una mica més de feina, poden resultar molt útils per l’aprofitament de la pàgina o botiga online.

Pel que fa a la calendarització, des de ServeisTic som partidaris de fer les actualitzacions de la programació de les pàgines web o botigues on-line 2 vegades a l’any. Així, el cost és limitat, i molt difícilment la programació arribi a ser prou obsoleta com perquè la pàgina web o botiga online corri perill de ser utilitzada amb qualsevol objectiu poc ètic.

En el cas que el client requereixi incorporar una sola millora o actualització, o li calgui que s’executin les actualitzacions en un moment diferent a les dates establertes al calendari, caldrà valorar la procedència de fer-ho. Això és degut a que efectuar les actualitzacions de manteniment, no consisteix en clicar un botó. Prèviament s’ha de fer un treball de preparació per si es desencadena algun problema en el manteniment. De tota manera, tot i considerar 2 revisions anuals, la proposta de manteniment en contempla una tercera per donar una solució a aquestes situacions.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Sant Quirze del Vallès:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Quirze del Vallès:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva web. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Quirze del Vallès:

Registrar dominis amb panell de control per administrar els registres de dominis des d’un sol espai. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Quirze del Vallès:

Complementàriament als serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic destaquen també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen a les pantalles d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Quirze del Vallès:

Per aquells clients als que els cal hosting per diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Quirze del Vallès:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


× +info?