Manteniment de la programació i complements de projectes WordPress, per millorar la seguretat, el SEO, i el rendiment de les pàgines, a Santa Margarida de Montbui

Les botigues on-line s’han de mantenir fonamentalment per dos motius; el primer és que fent-ne el manteniment es dificulta que es puguin produir intrussions que podrien enviar spam o coses pitjors des de la botiga online. Tot i això el que hauria de ser la motivació principal per dur a terme el manteniment d’una pàgina, és el segon motiu; que amb el manteniment de la botiga virtual, s’actualitzen i incorporen noves prestacions, que permeten treure’n més profit.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de pàgines web?

Bona part de les pàgines que existeixen funcionen amb WordPress. És una proporció tal que si, per exemple, es volen infectar milers d’ordinadors per qualsevol malifeta, la manera més fàcil de fer-ho és utilitzar un forat de seguretat que serveixi pel que es vol fer, i buscar botigues on-line que utilitzin WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però és més fàcil del que sembla perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i programar un robot que rastregi, per exemple, si algun dels resultats de qualsevol cerca a Google té el forat de seguretat. Habitualment els problemes de seguretat es resolen en instal·lar les actualitzacions. I és per aquest motiu que és prioritari tenir els complements i la pròpia programació de WordPress actualitzada.

Si no s’ha patit en primera persona, alguna infecció a la pàgina, el més habitual, és creure que aquestes coses no tenen res a veure amb nosaltres.

L’experiència, ens diu que cal prendre mesures per evitar que la programació i els complements es quedin obsolets, perquè per experiència sabem que si una botiga on-line no s’actualitza periòdicament, trigarà més o menys, però segur algú trobarà com utilitzar-la per fer alguna acció il·lícita.

Quan es detecta una incursió al sistema, i que s’està realitzant alguna acció no autoritzada, el primer que es fa és suspendre el servei de l’usuari afectat, i a continuació se l’informa per tal que n’estigui al corrent. Sovint al client li costa fer-se a la idea que un perfecte desconegut anar al seu hosting i causar-li un incident així de greu, i es fa moltes preguntes. Però en realitat el més probable és que aquest desconegut hagi fet el mateix a milers d’altres persones en els darrers dies, perquè és com es guanya la vida. No hi ha res personal. Però la pàgina web del client es pot aprofitar perquè la programació és obsoleta.

Les incidències d’aquest tipus no tenen una solució imediata. En primer lloc perquè cal trobar on son els fitxers de malware o les modificacions que s’han fet al sistema, en segon lloc perquè cal fer la posada al dia que no es va fer quan hauria calgut. Aquestes situacions es compliquen amb altres problemes sobrevinguts deguts a la programació obsoleta de la pàgina web. I també perquè durant aquestes accions es cometen moltes infraccions, que sovint com a mínim obliguen a treure la IP de la pàgina web de diverses llistes negres. Treballs que, i amb motiu, perquè són tan perilloses com evitables, habitualment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, en considerar-les una negligència del client.

Les finalitats d’aquestes accions poden ser molt variades. Des de utilitzar la pàgina web per enviar spam, fins utilitzar l’espai com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de correus amb textos similars a “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per tal d’infectar ordinadors de qui cliqui l’enllaç.

Un tipus de pàgines en el que Cal ser especialment prudent en el relatiu a les mesures de seguretat, i a conservar la programació de la pàgina al dia, és el dels negocis de comerç electrònic, que a banda de les utilitats habituals d’un allotjament, incorporen les fitxes dels clients, les comandes i dades particulars que no han de ser llegibles ni utilitzables en cas que algú aconsegueixi accedir al servidor.


En què ens pot beneficiar actualitzar la programació de botigues on-line?

Deixant de costat els aspectes negatius a evitar, i que fan que sigui necessari mantenir la programació al dia, hi ha múltiples aspectes positius, que per ells sols, fan que resulti molt convenient efectuar un manteniment de pàgines web freqüent, perquè a més d’evitar riscos de seguretat, donarà l’oportunitat de modernitzar els plugins, canviant-los per altres que aportin noves utilitats a la botiga virtual, i a més, li permetin arribar a un públic més extens.

Quan es tracta de pàgines amb un nivell d’interacció més important amb l’usuari, com és el cas de vendes online, l’actualització freqüent dels complements, permet seguir de més aprop les noves eines que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, nous plugins de comunicació amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per millorar la seguretat de botigues virtuals i el posicionament als cercadors, a ServeisTic proposem…

Des de ServeisTic, recomanem com a pràctica indispensable el manteniment de la programació de pàgines, botigues online i qualsevol tipus de projecte de comerç electrònic. Dedicant una especial atenció, a banda dels criteris de seguretat, que a més són imprescindibles, són els que poden millorar el SEO, que ajuden a que la pàgina web, botiga online agradi més a Google, i aparegui abans a les cerques. Sense oblidar-nos de qualsevol altre servei, que ajudi a millorar l’aprofitament de la seva presència a Internet.

Per aquests motius, en el moment que el responsable de la pàgina o botiga online ens dóna la confiança per cuidar-nos del manteniment de la seva pàgina o botiga virtual, hi afegim els complements bàsics que ens serviran per millorar-ne posicionament, i li fem una proposta per incorporar-hi plugins i utilitats més avançades. Per les quals cal una mica més de dedicació, però que són molt positives pels cercadors, i els ajuden a mostrar-les en millors posicions als resultats de les cerques.

La proposta de manteniment de ServeisTic, consisteix en fer dues revisions de plugins a l’any. Així, el preu és raonable, i la pàgina web o botiga virtual no corre perill de ser utilitzada per desconeguts.

És important saber que el procés d’aplicació d’actualitzacions requereix tota una preparació, que inclou la realització d’una còpia prèvia de la pàgina web o botiga online i les bases de dades, per poder recuperar la pàgina web o botiga virtual el més aviat possible, en cas que alguna cosa surti molt malament. De manera que, la incorporació o activació de complements, per part nostra és una tasca que no es pot fer sense una planificació prèvia, i a més es realitzarà dues vegades cada any, o com a màxim tres.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Santa Margarida de Montbui:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Margarida de Montbui:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Margarida de Montbui:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Margarida de Montbui:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, tots ells inclouen una àrea privada per administrar els serveis . tots els allotjaments inclouen un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit es basa en adaptar el seu paquet de hosting per adequar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Margarida de Montbui:

Quan l’usuari té múltiples dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Margarida de Montbui:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


× +info?