Servei de manteniment de complements de botigues virtuals WordPress, per millorar la seguretat i incrementar la utilitat de les pàgines, a Santa Perpètua de Mogoda.

Les tasques de manteniment de pàgines, tenen dues finalitats, evitar que es puguin utilitzar per accions il·legals, i per incorporar noves funcionalitats que facin que la botiga on-line resulti més productiva.

De què protegeix el manteniment de la programació de botigues online?

Bona part de les pàgines que existeixen funcionen amb WordPress. Tantes que si algú necessita infectar milers d’ordinadors en el marc de qualsevol malifeta, la manera més ràpida de fer-ho és aprofitar un forat de seguretat que serveixi pel que es necessita, i buscar pàgines web que funcionin amb WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però és més fàcil del que sembla perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i fer un robot que rastregi, per exemple, si algun dels resultats de qualsevol cerca a Google té el forat de seguretat. Normalment els problemes de seguretat es resolen en instal·lar actualitzacions. I és per aquest motiu que és prioritari actualitzar el WordPress, i tots els complements.

El més freqüent és que fins que s’ha viscut, perquè algú que ha aconseguit fer alguna malifeta a la seva botiga online, la pirateria es consideri una cosa que “diuen que existeix”, i pensar que aquestes coses només passen a qui s’ho busca.

Però la realitat, ens diu que cal prendre mesures per evitar que es quedi obsoleta, perquè per experiència sabem que si una pàgina no es manté actualitzada, serà qüestió de temps però segur algú acabarà trobant la manera d’utilitzar-la per fer alguna cosa il·lícita.

Quan s’informa al client que se li han de suspendre els serveis fins la resolució de l’incident, una de les frases més comuns és “no m’ho hauria esperat mai”, seguida per “i per què a mi?”. Però cal saber que aquesta no és cap acció hostil, ni cap venjança personal. És tan simple com que un hacker a saber d’on, havia de trobar pàgines per fer les seves accions, i aquella era vulnerable perquè no s’havia actualitzat des de ves a saber quan.

Quan ja s’ha declarat la incursió, la solució resulta bastant més complicada que si s’haguéssin anat aplicant les actualitzacions i els pedaços de seguretat, perquè s’ha d’esbrinar des de quan s’ha infectat pàgina web, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En conjunt, una feinada considerable, per més que es tinguin diverses còpies de seguretat. A més de les complicacions que hi ha per netejar la botiga online, també hi ha altres tasques, com netejar les llistes negres. Es tracta d’intervencions que resulten costoses, que quan es donen molt sovint, el proveïdor d’allorjament es limita a informar, i es nega a reactivar la pàgina fins que el programador n’hagi resolt les incidències. En altres com és el cas de ServeisTic, ens podem encarregar d’aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que calgui dedicar-hi, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer nosaltres aquestes actualitzacions de seguretat.

Aquestes accions poden pretendre des de carregar arxius infectats a l’espai del domini per enllaçar-los des de correus de spam, fins l’enviament de SPAM des del propi allotjament, passant per la instal·lació d’aplicacions fraudulentes amb qualsevol finalitat.


Beneficis de tenir la programació actualitzada?

Deixant de costat els aspectes negatius a evitar, i que fan que sigui molt més que recomanable mantenir la programació a les darreres versions, hi ha diversos aspectes positius, que per ells sols, fan que sigui molt interessant efectuar un manteniment de pàgines web freqüent, perquè a més d’estalviar riscos de seguretat, permetrà modernitzar els plugins, canviant-los per altres que aportin noves funcionalitats a la pàgina, i li permetin arribar a un públic més extens.

Si es té una pàgina web de comerç electrònic i es vol ser competitiu, i marcar una diferència amb els competidors, esdevé indispensable incorporar noves prestacions contínuament per millorar la usabilitat, el servei, l’atenció a l’usuari, i la persuasibillitat. Com es pot suposar, en aplicar les noves funcionalitats, també s’aprofita per actualitzar els complements de la pàgina, i la programació de la botiga virtual.


Per garantir la seguretat de botigues online i el posicionament als cercadors, ServeisTic us proposa…

A ServeisTic, com a part del manteniment de pàgines i botigues on-line necessari per tal que funcionin adequadament, considerem que el principal és actualitzar els existents i afegir noves funcionalitats per millorar la seguretat. I com a segona prioritat, tenim la de potenciar el SEO, incorporant complements que no requereixin més feina per gestionar habitualment els continguts, i que alhora puguin ajudar al nostre client a millorar les dues vessants. A més d’aquests també podem incorporar altres plugins per tal de aprofitar millor la pàgina.

Per completar la millora de la pàgina web o botiga virtual del client en les característiques de posicionament, a més els complements passius per millorar l’aprofitament del projecte des de Google sense donar-li més feina habitualment. També li proposem altres complements que tot i que donen una mica més de feina, poden ser molt més útils per aprofitar de la pàgina o botiga virtual.

Pel que fa a les periodicitats de les actualitzacions, proposem que es facin cada 6 mesos. Dos cops l’any. Tot i això, si es dona el cas que per algun motiu determinat el client considera que és l’apropiat per fer l’actualització de la seva pàgina web o botiga virtual, la podem adaptar per fer-la quan calgui

Tot i plantejar 2 actualitzacions de plugins anuals, se’n pot produir una tercera, sempre i quan existeixi una justificació com; que hi hagi alguna advertència de forat de seguretat, canvi rellevat a la pàgina web, o alguna altra situació inusual, que aconselli efectuar aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Santa Perpètua de Mogoda:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Perpètua de Mogoda:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Perpètua de Mogoda:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les modificacions. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Perpètua de Mogoda:

Com a complement als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’hospedatge, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit es basa en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a la programació del seu projecte web o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Perpètua de Mogoda:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Perpètua de Mogoda:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


× +info?