Actualització de la programació i complements de projectes WordPress, per incrementar les prestacions de seguretat, el SEO, i la utilitat de les pàgines, a Terrassa

Els treballs de manteniment de botigues virtuals, tenen dos objectius, evitar que algú les utilitzi per accions il·lícites, i alhora per incorporar noves funcionalitats per tal que la pàgina resulti més eficient.

Què es pot evitar amb l’actualització de la programació de pàgines web?

Quan es fa la pàgina per una entitat, cal que sigui conscient de que caldrà actualitzar-la cada cert temps. I no només pel que fa a continguts. S’ha de mantenir la programació, per evitar que quedi obsoleta. Aquest manteniment de pàgines web és la millor manera d’evitar incidències de seguretat en qualsevol moment.

Fins que s’ha viscut en primera persona, o un pirateig a la botiga online, el més habitual, és creure que aquestes coses no ens passaran mai.

Des del nostre punt de vista, i amb l’experiència d’administrar diversos centenars de dominis simultàniament, sabem que aquestes precaucions són necessàries, perquè és estrany el mes sense que hi hagi algun domini amb una incidència greu per no tenir cura del manteniment del seu WordPress. Dit d’una altra manera, si fos una loteria, tard o dhora acabaria tocant tothom que no estableixi les precaucions necessàries per evitar-ho.

Quan es detecta una incursió al sistema, i que s’està duent a terme alguna acció no autoritzada, el primer que s’ha de fer és suspendre el servei del client afectat, i a continuació se l’informa per posar-lo al corrent. El client, no compta amb que un perfecte desconegut pugui tenir cap interès en el seu hosting i causar-li un incident així de greu, i es fa moltes preguntes. Tot i això el més probable és que aquest desconegut hagi fet això mateix a milers d’altres persones en els darrers dies, perquè és la seva feina. No hi ha res personal. Però la pàgina web del client es pot aprofitar perquè no esta actualitzada.

En haver-se fet palesa la incursió, la solució és bastant més complicada que únicament anar aplicant les actualitzacions a mesura que es publicaven, perquè s’ha d’esbrinar quan es va infectar botiga online, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En resum, molta feina, per més que es tinguin diversos backups. A part de les dificultats per netejar la pàgina web, també hi ha altres tasques, com treure la pàgina de llistes negres. Són unes intervencions que resulten costoses, que quan es donen en molts casos, el proveïdor de hosting es limita a informar, i es nega a reactivar la pàgina fins que s’hagin resolt les incidències. En altres com és el cas de ServeisTic, es poden fer aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que calgui dedicar-hi, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer-nos càrrec d’aquestes actualitzacions de seguretat.

En aquestes accions, la finalitat de poder accedir a l’espai de l’allotjament a través de pàgina, sol ser instal·lar aplicacions, carregar arxius infectats per enllaçar-los des de missatges de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.


En què ens pot beneficiar actualitzar la programació de botigues virtuals?

Deixant de costat els aspectes negatius a evitar, i que fan que sigui molt més que recomanable mantenir la programació a les darreres versions, hi ha diversos aspectes positius, que per ells sols, fan que resulti molt convenient efectuar un manteniment de pàgines web sovintejat, perquè a més d’evitar riscos de seguretat, facilitarà modernitzar els plugins, canviant-los per altres que incorporin noves utilitats a la pàgina, i a més, li permetin arribar a un públic més ampli.

En cas que la pàgina web sigui una botiga online, de la mateixa manera que és més necessari mantenir el programari actualitzat. Per comerç electrònic, també molt sovint s’incorporen noves versions de plugins que serveixen per fomentar la interacció, incrementar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari aquells articles en que la botiga online considera que pot estar interessat degut a les consultes de visites anteriors. Per tant, encara que s’hagin de fer actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran una empenta a la botiga on-line per vendre més.


Per millorar la seguretat de botigues on-line i el posicionament als cercadors, ServeisTic us proposa…

Des de ServeisTic, recomanem que es realitzi el manteniment de la programació de pàgines web, botigues virtuals i qualsevol projecte d’Internet. Dedicant una especial atenció, a banda dels requeriments relacionats amb la seguretat, que considerem els imprescindibles, són els relacionats amb el posicionament, que ajuden a que la pàgina web, botiga online agradi més a Google, i aparegui abans a les cerques. Sense deixar de valorar, i proposar al client qualsevol altre servei, que serveixi per millorar l’aprofitament de la seva presència a Internet.

Amb la finalitat de d’aprofitar millor pàgina web o botiga online, en la primera actualització i revisió de plugins, hi incorporem els complements de posicionament als cercadors que considerem més oportuns, després de valorar els que hi ha inicialment la pàgina web o botiga online, alhora recomanem aquells en els que confiem però que requereixem més atenció en les actualitzacions quotidianes de la pàgina o botiga on-line, exposant-li també els avantatges que en podria obtenir.

La proposta de manteniment de ServeisTic, consisteix en fer dues revisions de plugins a l’any. D’aquesta manera, el preu és molt assequible, i la pàgina o botiga virtual no deixa de ser segura.

En el cas que el client vulgui incorporar una sola millora o actualització, o bé que vulgui que s’executin les actualitzacions en un moment diferent a les dates establertes al calendari, caldrà estudiar la necessitat de fer-ho. El motiu és que efectuar les actualitzacions de manteniment, no consisteix en pitjar un botó. Prèviament és indispensable fer un treball de preparació per si es desencadena qualsevol incident en el manteniment. En tot cas, tot i considerar 2 revisions anuals, la proposta de manteniment en contempla 3 per donar resposta a aquestes situacions.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Terrassa:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Terrassa:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga online. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Terrassa:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Terrassa:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic disposem de paquets de hosting per un gran ventall de necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Terrassa:

Per aquells clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Terrassa:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


× +info?