Servei d’actualització de plugins de botigues virtuals WordPress, per garantir la seguretat i incrementar la utilitat de les pàgines, a Vallbona d’Anoia.

Les pàgines web s’han de mantenir principalment per dos motius; el primer és que fent-ne el manteniment es dificulta que es produeixin intrussions que acabarien enviant spam o coses pitjors des de la botiga virtual. Però el que realment hauria de motivar a dur a terme el manteniment d’una pàgina, és el segon motiu; que en fer el manteniment de la pàgina, es poden actualitzar i incorporar noves prestacions, que permeten millorar-ne l’aprofitament.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de pàgines?

Malauradament, en fer una botiga online amb WordPress no és del tot habitual advertir al client dels perills que implica que més d’un terç de les botigues online del món utilitzin aquesta programació. Com a conseqüència, hi ha una gran quantitat de pàgines i botigues amb programacions obsoletes. I per tant amb forats de seguretat esperant que els aprofitin per qualsevol delicte. Per evitar-ho, és necessari, i normalment suficient, aplicar les actualitzacions amb una mínima freqüència.

Llevat aquells que ja han estat víctimes d’accions de pirateria, el normal és que tothom es consideri lliure de qualsevol amenaça relacionada amb la seva botiga on-line fins que arriba el dia és testimoni directe de que també li pot passar.

L’experiència, ens diu que cal prendre mesures per evitar que la programació i els complements es quedin obsolets, perquè per experiència tenim la seguretat de que si una botiga virtual no es manté actualitzada, trigarà més o menys, però segur algú trobarà com utilitzar-la per fer alguna activitat il·lícita.

En el moment d’explicar al client que s’ha utilitzat la seva pàgina web per alguna acció il·lícita, i que se li han de suspendre els seus serveis mentre es resol la incidència, és freqüent que ho vegi com un atac personal d’algú. La realitat però és que aquest enemic no existeix. El motiu pel que s’ha hackejat la seva pàgina només perquè era més vulnerable que altres, a causa de la deixadesa en les actualitzacions.

Les incidències causades per accessos al servidor no tenen una solució imediata. En primer lloc perquè cal trobar el malware o la configuració modificada, en segon lloc perquè després cal fer el manteniment que no es va fer quan hauria calgut. Aquestes situacions es compliquen amb altres incidències sobrevingudes com a conseqüència de la programació obsoleta de la pàgina web. I també perquè habitualment en el transcurs d’ aquestes accions es perpetren un munt d’infraccions, que la majoria de les vegades com a mínim obliguen a treure la IP de la pàgina de diverses llistes negres. Treballs que, i amb tota la raó, perquè són tan perilloses com evitables, normalment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, per considerar-les una negligència del client.

Quan es duen a terme aquestes accions, la finalitat de poder accedir al servidor mitjançant pàgina, amb freqüència és instal·lar aplicacions, penjar fitxers amb virus per enllaçar-los des de missatges de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.

Les botigues on-line, són pàgines especialment sensibles a les intrussions per part de personatges amb males intencions, perquè a més de la informació, entre altra informació sensible, també inclouen els usuaris, i les seves dades.


Avantatges de fer el manteniment per tenir la programació actualitzada?

A banda dels efectes negatius a evitar, i que fan que sigui necessari mantenir la programació actualitzada, hi ha múltiples aspectes positius, que per ells sols, fan que resulti molt interessant realitzar un manteniment de pàgines web sovintejat, perquè a més d’evitar riscos de seguretat, donarà l’oportunitat de modernitzar els plugins, canviant-los per altres que incorporin noves prestacions a la botiga on-line, i a més, li permetin arribar a un públic més ampli.

En el cas de pàgines de comerç electrònic, si es vol ser competitiu, per marcar una diferència amb la resta de venedors, esdevé indispensable afegir noves funcionalitats constantment per millorar la usabilitat, el servei, l’atenció a l’usuari, i la persuasibillitat. Com es pot suposar, en afegir les noves prestacions, s’actualitzen els complements que hi hagi a la pàgina, i la programació de la botiga online.


Per garantir la seguretat de pàgines i el posicionament a Google, a ServeisTic proposem…

Des de ServeisTic, recomanem que es faci el manteniment de la programació de pàgines web, botigues virtuals i qualsevol tipus de projecte d’Internet. Els aspectes als que prestem més atenció, a banda dels aspectes de seguretat, que a més són prioritaris, són els relacionats amb el SEO, que ajuden a que la pàgina web, botiga online agradi més als cercadors, i tingui un millor posicionament. Sense oblidar-nos de qualsevol altre servei, que pugui incrementar l’aprofitament d’Internet.

Com a opció que completaria la millora de la pàgina web o botiga virtual del client en els aspectes de SEO, a més d’incorporar els complements passius que milloraran l’aprofitament del projecte des de cercadors sense haver-hi de tenir més dedicació habitualment. També li exposem altres plugins que tot i que se’ls ha de dedicar més temps, poden resultar molt més útils per l’aprofitament de la pàgina o botiga on-line.

En el relatiu a les calendaritzacions de les revisions, proposem que es facin cada 6 mesos. Dos cops cada any. Tot i això, si per algun motiu determinat el client considera que és l’apropiat per fer l’actualització de la seva pàgina web o botiga on-line, la podem avançar per fer-la quan calgui

Cal tenir en compte que el procés de les actualitzacions implica tota una preparació, de còpia prèvia dels continguts i les bases de dades, per poder recuperar la pàgina o botiga on-line el més aviat possible, en cas que alguna cosa no funcioni com s’espera. En conseqüència, incorporar o bé activar plugins, per part nostra és una tasca que no es pot fer sense una planificació prèvia, i a més es realitzarà dues vegades cada any, amb un màxim de 3.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Vallbona d’Anoia:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Vallbona d’Anoia:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de pàgines web com de botigues on-line. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga online , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Vallbona d’Anoia:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vallbona d’Anoia:

Complementàriament als serveis que es detallen en aquesta pantalla. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vallbona d’Anoia:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa entitat o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Vallbona d’Anoia:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


× +info?